Květen 22, 200916 r Po kroupách a dešti už je docela dobrej...večer. u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-)
Květen 22, 200916 r Baurak: tady má někdo přes 20 tisic přispěvku ale jeho sledovanost je minimální...já jsem po Cosbym druhý což je čest...za 2 roky
Květen 22, 200916 r Baurak: tady má někdo přes 20 tisic přispěvku ale jeho sledovanost je minimální...já jsem po Cosbym druhý což je čest...za 2 roky jj hodne zalezi na tom jestli neco prodavas atd, jestli mas co pradit, dle meho se tam leze hlavne kvuli kontaktu a SZ
Květen 22, 200916 r u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-) kde to bydlíš že je tam krásně celý den??tady prší od rána..
Květen 22, 200916 r u nas pohoda, krasne, auto jsem si vypucoval :-) asi ti tam nákej mrak pošlu,ať ti to není líto
Květen 22, 200916 r Tak moje stříbrná princezna už je opět v gala a připravená na zítrější velkou cestu...
Květen 22, 200916 r Ahoj Rosťo, ale néé, ještě by někdo řekl, že tady machruju, tak raděj ne. tak ať jedeš kamkoliv..šťastnou cestu bez nehod
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.