Květen 22, 200916 r budoucnost je nejistá.....počasí nic moc(bouřky) pak mám jít s tím pesanem na očkování a než se dokopu do Doks bude tak 1h..teda pokud vyrazím...
Květen 22, 200916 r budoucnost je nejistá.....počasí nic moc(bouřky) pak mám jít s tím pesanem na očkování a než se dokopu do Doks bude tak 1h..teda pokud vyrazím... ahááá
Květen 22, 200916 r kua.....bych asi ani nespal... Diky praci spim jak kdyby me nekdo vzal panvickou pres hlavu
Květen 22, 200916 r taky jsem měl občas spavou v práci.... cerrtinka:až se ráno probudím hned poznám jakej bude den....
Květen 22, 200916 r Zitra ma byt krasne najmisku Ja tento tyden absolutne nevim co driv... v praci fofry takze prijdu domu a jsem rada ze jsem...
Květen 22, 200916 r já sem akorát nasranej....kdybych byl dneska doma (teda na doksech) hovno by se stalo....mašina se srala a tak sem vyrobil za 8h houbelec... a zítra se z toho po...nic nemám nachystáno,auto zas....
Květen 22, 200916 r si piš...a nárazák bude největší pohřebiště na světě...pak to tam fláknu na sluníčko at se pěkně masíško peče.... někde po cestě to vošplouchnu wapkou a pojedu pomalu..
Květen 22, 200916 r si piš...a nárazák bude největší pohřebiště na světě...pak to tam fláknu na sluníčko at se pěkně masíško peče.... někde po cestě to vošplouchnu wapkou a pojedu pomalu.. žííš,ty seš číslo
Květen 22, 200916 r Já....?Nééé asi pádím umřít a narodím se až ráno.... tak hezk umírání a ráno hezký narození brou...
Květen 23, 200916 r Rano pohoda,vstaval jsem v 7 30hod...jsou u nas rybarske zavody,tak jsem se byl podivat a chvilku jsem jezdil na motorce a ted budu odpocivat protoze odpoledne hrajem fotbal a mame dulezity zapas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.