cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to nás tu moc nezustalo..... to ne..a co že ty nespíš..zítra Doksy že..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 budoucnost je nejistá.....počasí nic moc(bouřky) pak mám jít s tím pesanem na očkování a než se dokopu do Doks bude tak 1h..teda pokud vyrazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar čus kočus.... už se klepeš na mašinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 čus kočus.... už se klepeš na mašinu.... Si pis ... este dva dnyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 budoucnost je nejistá.....počasí nic moc(bouřky) pak mám jít s tím pesanem na očkování a než se dokopu do Doks bude tak 1h..teda pokud vyrazím... ahááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kua.....bych asi ani nespal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kua.....bych asi ani nespal... Diky praci spim jak kdyby me nekdo vzal panvickou pres hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 taky jsem měl občas spavou v práci.... cerrtinka:až se ráno probudím hned poznám jakej bude den.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zitra ma byt krasne najmisku Ja tento tyden absolutne nevim co driv... v praci fofry takze prijdu domu a jsem rada ze jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já sem akorát nasranej....kdybych byl dneska doma (teda na doksech) hovno by se stalo....mašina se srala a tak sem vyrobil za 8h houbelec... a zítra se z toho po...nic nemám nachystáno,auto zas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Z toho plyne ze co nemusis udelat dnes odloz na pozitri .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 bondovi hoří za pudelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 asi pojedu tak rychle že se lak sám naleští.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 asi pojedu tak rychle že se lak sám naleští.... až tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 si piš...a nárazák bude největší pohřebiště na světě...pak to tam fláknu na sluníčko at se pěkně masíško peče.... někde po cestě to vošplouchnu wapkou a pojedu pomalu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 si piš...a nárazák bude největší pohřebiště na světě...pak to tam fláknu na sluníčko at se pěkně masíško peče.... někde po cestě to vošplouchnu wapkou a pojedu pomalu.. žííš,ty seš číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já....?Nééé asi pádím umřít a narodím se až ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já....?Nééé asi pádím umřít a narodím se až ráno.... tak hezk umírání a ráno hezký narození brou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak tady už asi všichni chrápou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 krásné sobotní ráno všem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ahoj Ahoj Davčo,jaké máš ráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Rano pohoda,vstaval jsem v 7 30hod...jsou u nas rybarske zavody,tak jsem se byl podivat a chvilku jsem jezdil na motorce a ted budu odpocivat protoze odpoledne hrajem fotbal a mame dulezity zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrej den ja si ze vcera nic nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 mnojo,tady je dnes mrtvo,všichni jeli Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.