Květen 24, 200916 r že se ti vubec dneska chce sekat zahrada . mě by se vubec nechtělo a hlavně po včerejši noci.
Květen 24, 200916 r že se ti vubec dneska chce sekat zahrada . mě by se vubec nechtělo a hlavně po včerejši noci. Ahoj Luky
Květen 24, 200916 r Roman sám sebe.Musel jsem se trošku nutit ale dobře to dopadlo...v týdnu jezdim později domu a to už bych neudělal tuplem!
Květen 24, 200916 r Tak to je slušny! Tos vstával ještě docela brzo! No to jsem vstával brzo už 8.Protože jsem musel jed dom a pak jsem ještě musel frnknout pro mladou.
Květen 24, 200916 r dobře,co ty hlava nebolí?? ale jo u mě je to dobryyy.oslava byla super .chrněl jsem tak 4 hodinky ale to nevadí a to jsem vstával už v 8 . Hlava mě vubec nebolí .na to že jsem tolik toho vychlastal tak vubec nic .
Květen 24, 200916 r Tak na leto uz se chystaji plany na vyrobu voru a sjizdeni Vltavy od Rozmberku niz... to bude prdel
Květen 24, 200916 r no tak jsem zpátky z chalupy, posekal jsem doma zahrádku a jdu hodit záda a vypít si kafe, do zítra nechci o práci ani slyšet, jinak tady sluníčko a teplíčko hojky čertíku
Květen 24, 200916 r no tak jsem zpátky z chalupy, posekal jsem doma zahrádku a jdu hodit záda a vypít si kafe, do zítra nechci o práci ani slyšet,jinak tady sluníčko a teplíčko hojky čertíku já se sluním na balkoně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.