Květen 24, 200916 r vfpoho...odpočívám po sekání trávníku... nazdáreček..já házím opalovačku na balkoně
Květen 24, 200916 r vfpoho...odpočívám po sekání trávníku... vy jste dneska všichni nějak aktivní romario taky dnes sekal trávu
Květen 24, 200916 r njn..trávník není ženská..samo se to.... bez práce nejsou koláče a tak bude navečír grilovačka....
Květen 24, 200916 r njn..trávník není ženská..samo se to.... bez práce nejsou koláče a tak bude navečír grilovačka.... grilovačka jo?
Květen 24, 200916 r Zdarec všichni. Nemá náhodou někdo Pravý zrcátko na OII ? Trochu mi prasklo čauky Rosťo..bohužel ne
Květen 24, 200916 r Jak se rozejit s hokou? Nema to nekdo jako navod v PDF? Jsem četl v plivárně že ti holku včera přepadli... chudák, a druhej den rozchod...
Květen 24, 200916 r Jo, to si cetl dobre, je to pravda ono to neni ze dne na dne, mno, vsak vite jak...
Květen 24, 200916 r hmm, rozumím. Asi říct na rovinu... lehko se to radí, ale těžko říká... doufám že tohle už nebudu nikdy řešit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.