jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vysavač? BMW X6? Punto 1.1,ale vysává docela dobře.Na ten bordel po Praze ideal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 corsa, červená tak ta už není doma cca půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 chudinka červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 já myslel že napíšeš nějaký šestiválec a Ty mě takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 e-e měli jsme ji na soukromý akci, už v životě nedám do huby ty absolut vodky, finlandie a tak podobně, to jsou patoky jo to mas rech ale treba finska taky jeste jde - proti tomu co ti umej natocim v mnoho putikach..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 já myslel že napíšeš nějaký šestiválec a Ty mě takhle... sem říkal vysavač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 chudinka červená vídám ji každej den,koupil si ji ode mě kamarád ze sídliště.A najel na ni za tu dobu neuvěřitelnejch 400 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kluci jsem někjakej zvadlej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jo to mas rech ale treba finska taky jeste jde - proti tomu co ti umej natocim v mnoho putikach..... celkově co ti jsou někde schopný nalejt, by jeden blil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kluci jsem někjakej zvadlej... to bude mít žena radost Radši řekni že tě bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Sex je pro maly děcka! Já jdu chrápat.Ty jooo...ponděli a já mám pocit že je čtvrtek jak jsem utahanej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no nic tak jeste par minut a mam hlavu na entru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 tak to jsem asi ještě nedospěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vy by jste pořád jenom chrápali unavenej jsem, ale neusnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vy by jste pořád jenom chrápali unavenej jsem, ale neusnu se tak těšíš na to nový zrní že ani neusneš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já lehnu a spím! Mám dobrej spánek díky Bohu! P.S a to jsem si před chvilkou nechal donést pressičko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 kafe mě taky uspává jirka: jo teď jsi na to kápnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zítra asi půjdu obhlídnout a projet tuhle OI http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162319&jm=28011 Stavoval jsem se tam v pátek jen na skok protože jsem pospíchal a můžu říct,že zvenku jsem dlouho neviděl tak zachovalý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 kafe mě taky uspává jirka: jo teď jsi na to kápnul Na mě kafe taky působí jako prášek na spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ta okta vypadá parádně i zevnitř chceš naftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ta okta vypadá parádně i zevnitř chceš naftu? klidně bych tu naftu zkousnul,ale muselo by se pár koníků přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vem nejaky TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 vem nejaky TSI kamarád má služebního GV kombi s 1,4 TSI-140 koní a musím říct,že to upaluje veeelmi slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jj dnes bych taky koukal po TSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 něčím určitě brzo budu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.