Květen 24, 200916 r Baurak: nazdar chlape.Co Ty? Nepojedeš okolo 11 července okolo H.K? to je na me jeste daleko, ale kdybych mel volno klidne bych dorazil, jen nechci neco slibovat predem
Květen 24, 200916 r Já taky, spíš mne sejří ty výplně:-( chtěl jsem jít do toho silou ale pak jsem na to hodil bobek...
Květen 24, 200916 r Zlatá OI tam to šlo jak víno, tady kurňa ani tuk, ted ty vyplně vozím v kunfu jako pošuk, zkusím zejtra toho foláře pokud bude sundávat tapecy, že by to sfoukl s tím...
Květen 24, 200916 r Tak ja jdu spat, rano me zase cekaji snidane dobrou, hospodo dobrou a už se netrap !
Květen 24, 200916 r jaký byl víkend? noo hodne nabity sobota - prazska zoo asi 5 hodin, pak cisteni bazenu a nasledne napousteni, vecer nakup, kava, vecere v Praze v centru na zahradce nedele - natirani, sekani zahrady, zalejvani atd atd, pak koukani na formuli, no prace az nad hlavu
Květen 24, 200916 r noo hodne nabitysobota - prazska zoo asi 5 hodin, pak cisteni bazenu a nasledne napousteni, vecer nakup, kava, vecere v Praze v centru na zahradce nedele - natirani, sekani zahrady, zalejvani atd atd, pak koukani na formuli, no prace az nad hlavu dneska všichni chlapi odsud sekali zahradu ste se domluvili ne?no ale víkend si měl teda fakt nabitý
Květen 24, 200916 r no sekal jsem ve ctvrtek tak to dnes nebylo tolik potreba ale jelikoz chci travnik poradnej tak jsem to dnes jen prebehnul aby to trochu vypadalo
Květen 24, 200916 r no sekal jsem ve ctvrtek tak to dnes nebylo tolik potreba ale jelikoz chci travnik poradnej tak jsem to dnes jen prebehnul aby to trochu vypadalo zítra opět práce že..co cesta směr Vary,Ostrov..ještě se nechystá?
Květen 24, 200916 r jj zitra zase prace, zitra pojedu asi na Prazsky hrad. Vary a Ostrov zatim nic no tak dáš snad vědět aby sme dali toho spicha tu kávičku v centru varů
Květen 24, 200916 r Autor Byl moc dobrej ale poněkud náročnej Ale musím říct za poslední rok nejhorší cesta tam i zpátky na buchance a zdržení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.