cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj všichni... ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Baurak: nazdar chlape.Co Ty? Nepojedeš okolo 11 července okolo H.K? to je na me jeste daleko, ale kdybych mel volno klidne bych dorazil, jen nechci neco slibovat predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já taky, spíš mne sejří ty výplně:-( chtěl jsem jít do toho silou ale pak jsem na to hodil bobek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Mílo: to bys udělal vic škody než užitku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak dobry vecer .-) ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zlatá OI tam to šlo jak víno, tady kurňa ani tuk, ted ty vyplně vozím v kunfu jako pošuk, zkusím zejtra toho foláře pokud bude sundávat tapecy, že by to sfoukl s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ahoj ahoj .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak ja jdu spat, rano me zase cekaji snidane dobrou, hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak ja jdu spat, rano me zase cekaji snidane dobrou, hospodo dobrou a už se netrap ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ahoj .-) jaký byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jaký byl víkend? noo hodne nabity sobota - prazska zoo asi 5 hodin, pak cisteni bazenu a nasledne napousteni, vecer nakup, kava, vecere v Praze v centru na zahradce nedele - natirani, sekani zahrady, zalejvani atd atd, pak koukani na formuli, no prace az nad hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 noo hodne nabitysobota - prazska zoo asi 5 hodin, pak cisteni bazenu a nasledne napousteni, vecer nakup, kava, vecere v Praze v centru na zahradce nedele - natirani, sekani zahrady, zalejvani atd atd, pak koukani na formuli, no prace az nad hlavu dneska všichni chlapi odsud sekali zahradu ste se domluvili ne?no ale víkend si měl teda fakt nabitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no sekal jsem ve ctvrtek tak to dnes nebylo tolik potreba ale jelikoz chci travnik poradnej tak jsem to dnes jen prebehnul aby to trochu vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no sekal jsem ve ctvrtek tak to dnes nebylo tolik potreba ale jelikoz chci travnik poradnej tak jsem to dnes jen prebehnul aby to trochu vypadalo zítra opět práce že..co cesta směr Vary,Ostrov..ještě se nechystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jj zitra zase prace, zitra pojedu asi na Prazsky hrad. Vary a Ostrov zatim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jj zitra zase prace, zitra pojedu asi na Prazsky hrad. Vary a Ostrov zatim nic no tak dáš snad vědět aby sme dali toho spicha tu kávičku v centru varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jojo kdyz budu mit cestu dam vedet a snad bude i cas na tu kavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jojo kdyz budu mit cestu dam vedet a snad bude i cas na tu kavu musíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 koukám že už to tu všechno chrní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Buďte pozdraveni hospodáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Buďte pozdraveni hospodáři áá vítej doma ze srazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Byl moc dobrej ale poněkud náročnej Ale musím říct za poslední rok nejhorší cesta tam i zpátky na buchance a zdržení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 je tu ještě někdo na živu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Asi né a já taky dodělávám Bylo toho zase až moc na tři dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja nemuzu spat zrovna ted resim pruziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.