cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Asi né a já taky dodělávám Bylo toho zase až moc na tři dny tak to vše hezky dospěte pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to já zase pudu asi brzo spát páč mám molitanovou matračku a nemusím řešit pružinovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak to vše hezky dospěte pane Budu se zodpovědně snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak já to balím,dobrou pánové a zase zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jdu též tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 bre pondelni rano! jeste nejste vzhuru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ale ano, jsme dobre rano, slunicko sviti, den delany uplne na vozeni raseliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ale ano, jsme dobre rano, slunicko sviti, den delany uplne na vozeni raseliny jeje tfuj to radeji nekam na zahradku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobre rano zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zdarek! nazdar pane .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nazdar pane .-) tak probehla nejaka akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobré ráno a krásný začátek nového týdne přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zdarek no mohl ten start byt lepsi ale vecer se to spravi... dobré ráno a krásný začátek nového týdne přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ovi,bauri,houmiku..nazdárek pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zdarekno mohl ten start byt lepsi ale vecer se to spravi... copak,ošklivé ráno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 copak,ošklivé ráno?? ale tak pondelni no.... nechtelo se z postele... pak zase nestihacka... pondelni klasika... ale vecer to uz bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ale tak pondelni no.... nechtelo se z postele... pak zase nestihacka... pondelni klasika... ale vecer to uz bude ok jo takhle..no..dám si kafe,dáš si semnou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jo takhle..no..dám si kafe,dáš si semnou?? jj rozpustny bez cukru a s mlikem ! tak ted jsem si udelal uplne chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak probehla nejaka akce? tento vikend nic velkyho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tento vikend nic velkyho :-) u me taky ne - teda co se popijeni tyce jinac byl to moc dobrej vejkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 u me taky ne - teda co se popijeni tyce jinac byl to moc dobrej vejkend tak to mame stejne, co se tyce piti slaby ale jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak mi ráno konečně přišel kalendář od vorlajse jdu si ho někam zavěsit,pánové,ženská bude zavěšovat kalendář na zeď,to bude akce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Chudaci sousedi no ja premyslim, ze si pujdu asi zase zpatky lehnout edit: ted se volalo na auto na inzerat a jak nekteri lidi dokazou byt sebevedomi, to je mi zahadou Editováno: 25. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak mi ráno konečně přišel kalendář od vorlajse jdu si ho někam zavěsit,pánové,ženská bude zavěšovat kalendář na zeď,to bude akce roku a spadne cela zed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.