Květen 24, 200916 r Asi né a já taky dodělávám Bylo toho zase až moc na tři dny tak to vše hezky dospěte pane
Květen 24, 200916 r Autor Tak to já zase pudu asi brzo spát páč mám molitanovou matračku a nemusím řešit pružinovou
Květen 25, 200916 r Ale ano, jsme dobre rano, slunicko sviti, den delany uplne na vozeni raseliny jeje tfuj to radeji nekam na zahradku ne?
Květen 25, 200916 r zdarek no mohl ten start byt lepsi ale vecer se to spravi... dobré ráno a krásný začátek nového týdne přeju
Květen 25, 200916 r copak,ošklivé ráno?? ale tak pondelni no.... nechtelo se z postele... pak zase nestihacka... pondelni klasika... ale vecer to uz bude ok
Květen 25, 200916 r ale tak pondelni no.... nechtelo se z postele... pak zase nestihacka... pondelni klasika... ale vecer to uz bude ok jo takhle..no..dám si kafe,dáš si semnou??
Květen 25, 200916 r jo takhle..no..dám si kafe,dáš si semnou?? jj rozpustny bez cukru a s mlikem ! tak ted jsem si udelal uplne chut
Květen 25, 200916 r tento vikend nic velkyho :-) u me taky ne - teda co se popijeni tyce jinac byl to moc dobrej vejkend
Květen 25, 200916 r u me taky ne - teda co se popijeni tyce jinac byl to moc dobrej vejkend tak to mame stejne, co se tyce piti slaby ale jinak super
Květen 25, 200916 r tak mi ráno konečně přišel kalendář od vorlajse jdu si ho někam zavěsit,pánové,ženská bude zavěšovat kalendář na zeď,to bude akce roku
Květen 25, 200916 r Chudaci sousedi no ja premyslim, ze si pujdu asi zase zpatky lehnout edit: ted se volalo na auto na inzerat a jak nekteri lidi dokazou byt sebevedomi, to je mi zahadou Upraveno Květen 25, 200916 r od houmik
Květen 25, 200916 r tak mi ráno konečně přišel kalendář od vorlajse jdu si ho někam zavěsit,pánové,ženská bude zavěšovat kalendář na zeď,to bude akce roku a spadne cela zed
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.