Květen 25, 200916 r tak uz docela hlad - od rana jeste nic.... ani caj - ale co jeste hodku a az obed...
Květen 25, 200916 r zdarec, tak taky vyrazím něco zakousnout, ale až kolem 13.30, před poradou taky to tak nejak vidim :-)
Květen 25, 200916 r no zub, díra v hubě a trochu pobolívá, ale na zánět to zatím nevypadá, snažím se vhodně jíst a více pít, ale slivovici jsem jěště nezkoušel
Květen 25, 200916 r čoveče, to jsem si myslel dlouho taky, ale třeba oči nebo ledviny to trumfly, jdu si pro něco k pití
Květen 25, 200916 r no jo no, jak říkal doktor, "co se dívíš ty vole, dyť seš narozenej v půlce minulýho století", tím mě dostal
Květen 25, 200916 r hojda čertíku, už po O? ahoj Járo jj už po O a odpoledne se jde ven využít sluníčka..co ty?
Květen 25, 200916 r ty se pořád sluníš, já? no děvče makám, je mi teplo a na 14.00 svolanou pravidelnou pondělní poradu, takže mě sluníčko dnes vynechává, kromě rozpáleného auta a kanceláře
Květen 25, 200916 r ty se pořád sluníš, já? no děvče makám, je mi teplo a na 14.00 svolanou pravidelnou pondělní poradu,takže mě sluníčko dnes vynechává, kromě rozpáleného auta a kanceláře slunit?ne,já půjdu něco oběhat do města a opékat se budu při tom a kdy máš padla?
Květen 25, 200916 r no já vlastně nikdy, tedy když potřebuju tak prostě mám, když je nutné makat, pracuju, nemám píchačky (ani hodiny, ani to druhý ), takže dle možností a situace
Květen 25, 200916 r no já vlastně nikdy, tedy když potřebuju tak prostě mám, když je nutné makat, pracuju, nemám píchačky(ani hodiny, ani to druhý ), takže dle možností a situace aháá,no tak tojo.. už se těším až dáme tu kávičku ve Varech
Květen 25, 200916 r jj, potřebuju tam jet, ale počkám, až bude new car, 4.6. ho vyrábějí baurak se sem taky zatím nechystá.. tak Járo,já se stebou loučím,měj hezké odpoledne pááá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.