baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no jo cesta tam zatim neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 prázdná hospoda, to je teprve hospodářská krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nazdárek lidičkové,tak jsem přišla z venku,tam je pařák takže to jistila hned sprcha a hned je lépe ..to sedím sama v hospůdce jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no a já pojedu pomalu domů, taky pod sprchu, sluníčko se obrátilo a svítí mě pěkně do očí, na žaluzie jsem ještě neměl čas, musím je objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no a já pojedu pomalu domů, taky pod sprchu, sluníčko se obrátilo a svítí mě pěkně do očí, na žaluzie jsem ještě neměl čas, musím je objednat tak hezkou cestu domu a hezkej večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jste tu hodní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Nene, já zásadně zlobím? ale práci konečně mám odevzdanou, teda tak napůl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jste tu hodní? jasně nejvíc jak to jde..Romi,nezapoměl si na mě s něčím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Copak ti slíbil čertíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Copak ti slíbil čertíku? co seš zvědavej?? ne týká se to mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 NO já jsem zvědavej, to zase jo :p Mobílku nového se ti zachtělo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 NO já jsem zvědavej, to zase jo :p Mobílku nového se ti zachtělo jo? jj ten můj ericson už mi leze krkem.. koukám zatím tu v hospůdce sedíme sami co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak kde jste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahojíkk.jak se mate ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahojíkk.jak se mate ?? já fajn,co ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zdar lidi a Dámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zdar lidi a Dámo. ahoj Rosťo,jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 OK. Zrcátko už mám,tak můžu zase sundavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ahoj ROsťo jak se máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Na hov... Milane. A dej si nějakej avatar bo si myslím že si nějakej nováček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 já fajn,co ty.. jo dobryyy ,ale učim se tak to je nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jo dobryyy ,ale učim se tak to je nuda učení?nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Rosťo máš tam tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj ten můj ericson už mi leze krkem..koukám zatím tu v hospůdce sedíme sami co... tak kde jste kdo?? Je to tu nějaká bída no asi ty lidi odháním nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 učení = ble.. ale je tu no ale teda, že bych toho uměl moc, nemyslím si.. akorát právo jenom a to je nepodstatný no bohužel pro školu.. pro život je důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.