Květen 25, 200916 r nazdárek lidičkové,tak jsem přišla z venku,tam je pařák takže to jistila hned sprcha a hned je lépe ..to sedím sama v hospůdce jo??
Květen 25, 200916 r no a já pojedu pomalu domů, taky pod sprchu, sluníčko se obrátilo a svítí mě pěkně do očí, na žaluzie jsem ještě neměl čas, musím je objednat
Květen 25, 200916 r no a já pojedu pomalu domů, taky pod sprchu, sluníčko se obrátilo a svítí mě pěkně do očí, na žaluzie jsem ještě neměl čas, musím je objednat tak hezkou cestu domu a hezkej večer
Květen 25, 200916 r NO já jsem zvědavej, to zase jo :p Mobílku nového se ti zachtělo jo? jj ten můj ericson už mi leze krkem.. koukám zatím tu v hospůdce sedíme sami co...
Květen 25, 200916 r jj ten můj ericson už mi leze krkem..koukám zatím tu v hospůdce sedíme sami co... tak kde jste kdo?? Je to tu nějaká bída no asi ty lidi odháním nebo co
Květen 25, 200916 r učení = ble.. ale je tu no ale teda, že bych toho uměl moc, nemyslím si.. akorát právo jenom a to je nepodstatný no bohužel pro školu.. pro život je důležité
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.