Květen 25, 200916 r Je to tu nějaká bída no asi ty lidi odháním nebo co no dneska všichni padli z toho vedra asi...
Květen 25, 200916 r Manuální práci mám rád celej víkend jsem makal s dřevem u rodičů na baráku, krásná očista těla a hlavně hlavy...
Květen 25, 200916 r Manuální práci mám rád celej víkend jsem makal s dřevem u rodičů na baráku, krásná očista těla a hlavně hlavy... práce šlechtí
Květen 25, 200916 r Cau Rosto Jo, manualni prace je fajn ale vseho s mirou, ze... tak udelat se to muselo, ted se zatravni a zase to bude lepsi pro hosty
Květen 25, 200916 r Certi no záleží jak odpovdáš.. jestli odpovědět a nebo rychlá odpoved tak když dám rychlou odpověd tak mám víc smajlů jo?to zkusím teda,
Květen 25, 200916 r jj taky jsem mel doma cely vikend manualni praci a obcas to neni spatny trosku maknout rukama .-)
Květen 25, 200916 r učení = ble.. ale je tu no ale teda, že bych toho uměl moc, nemyslím si.. akorát právo jenom a to je nepodstatný no bohužel pro školu.. pro život je důležité mě učeni vubec nevadííí
Květen 25, 200916 r dobry vecer sem viděla že ses přihlásil na ajsko tak mi bylo jasný,že se tu objevíš..jakej byl den?byl si u toho hradu?
Květen 25, 200916 r NO je potřeba hlavně kliknout na toho žlutýho obličejíčka a otevře se new okno kde jsou všechny.. ale to nejsou zdaleka všechny je ještě program co ti hodí na bok odkazovou lištu a na jakejkoliv web můžeš hodit smajlika z jejich databáze a že jich tam je.. ale jde se to dá pořídit si ted nevzpomenu. Jsem rád, že ti to funguje čertí
Květen 25, 200916 r NO je potřeba hlavně kliknout na toho žlutýho obličejíčka a otevře se new okno kde jsou všechny.. ale to nejsou zdaleka všechny je ještě program co ti hodí na bok odkazovou lištu a na jakejkoliv web můžeš hodit smajlika z jejich databáze a že jich tam je.. ale jde se to dá pořídit si ted nevzpomenu. Jsem rád, že ti to funguje čertí fakt dík,já nad tím dumala pěkně dlouho
Květen 25, 200916 r Jenze ono je uceni a uceni kdyz vidim, jak to funguje a co se lidi uci, tak se nedivim, ze je u nas tolik Ing.
Květen 25, 200916 r Jenze ono je uceni a uceni kdyz vidim, jak to funguje a co se lidi uci, tak se nedivim, ze je u nas tolik Ing. máš ode mě SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.