cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Je to tu nějaká bída no asi ty lidi odháním nebo co no dneska všichni padli z toho vedra asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobry vecer čauky bauri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dobrej, my ted dovozili tu raselinu, takze jsem KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Manuální práci mám rád celej víkend jsem makal s dřevem u rodičů na baráku, krásná očista těla a hlavně hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 lidi kde berete ty smajly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Manuální práci mám rád celej víkend jsem makal s dřevem u rodičů na baráku, krásná očista těla a hlavně hlavy... práce šlechtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Nazdar Jirko Zdarec Houmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Certi no záleží jak odpovdáš.. jestli odpovědět a nebo rychlá odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Cau Rosto Jo, manualni prace je fajn ale vseho s mirou, ze... tak udelat se to muselo, ted se zatravni a zase to bude lepsi pro hosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Certi no záleží jak odpovdáš.. jestli odpovědět a nebo rychlá odpoved tak když dám rychlou odpověd tak mám víc smajlů jo?to zkusím teda, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj taky jsem mel doma cely vikend manualni praci a obcas to neni spatny trosku maknout rukama .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 je to uplne jedno jak odpovidas, vzdycky se dostanec ke vsem smajlum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 a joo dadacku díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 učení = ble.. ale je tu no ale teda, že bych toho uměl moc, nemyslím si.. akorát právo jenom a to je nepodstatný no bohužel pro školu.. pro život je důležité mě učeni vubec nevadííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobry vecer sem viděla že ses přihlásil na ajsko tak mi bylo jasný,že se tu objevíš..jakej byl den?byl si u toho hradu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 NO je potřeba hlavně kliknout na toho žlutýho obličejíčka a otevře se new okno kde jsou všechny.. ale to nejsou zdaleka všechny je ještě program co ti hodí na bok odkazovou lištu a na jakejkoliv web můžeš hodit smajlika z jejich databáze a že jich tam je.. ale jde se to dá pořídit si ted nevzpomenu. Jsem rád, že ti to funguje čertí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 mě učeni vubec nevadííí Ty jsi jak Ivetka moja.. co vás k tomu učení kope .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 PS certinak: kde můžu, pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 NO je potřeba hlavně kliknout na toho žlutýho obličejíčka a otevře se new okno kde jsou všechny.. ale to nejsou zdaleka všechny je ještě program co ti hodí na bok odkazovou lištu a na jakejkoliv web můžeš hodit smajlika z jejich databáze a že jich tam je.. ale jde se to dá pořídit si ted nevzpomenu. Jsem rád, že ti to funguje čertí fakt dík,já nad tím dumala pěkně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ty jsi jak Ivetka moja.. co vás k tomu učení kope .. ? vzdělávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 PS certinak: kde můžu, pomůžu si budu pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 fakt dík,já nad tím dumala pěkně dlouho jejky ,ale už to aspon víš jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jenze ono je uceni a uceni kdyz vidim, jak to funguje a co se lidi uci, tak se nedivim, ze je u nas tolik Ing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jenze ono je uceni a uceni kdyz vidim, jak to funguje a co se lidi uci, tak se nedivim, ze je u nas tolik Ing. máš ode mě SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.