cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jste šli všichni už spát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ne, jdu na zatím páááááá a ještě se třebas ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 si budu pamatovat Jasně obvzláště sociologie, psygologie a exaktní vědy s tím souvysející jsou moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ne, jdu na zatím páááááá a ještě se třebas ukážu nech si chutnat ahhhoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 S tím učením jako si dovolím oponovat možná spíš není škola s Ing jako Ing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 sem viděla že ses přihlásil na ajsko tak mi bylo jasný,že se tu objevíš..jakej byl den?byl si u toho hradu? nebyl jedu tam ve stredu, jinak den v pohode. Ted jsem koukal na Reportery na CT1 a mame tu dalsi medialni hvezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nebyl jedu tam ve stredu, jinak den v pohode.Ted jsem koukal na Reportery na CT1 a mame tu dalsi medialni hvezdu koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jirka3 .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dadacek: tak jsem to myslel ale i tak, verim, ze jen urcity procento tech vysokych skol je opravdu kvalitni Rusaci zacali vyrabet podobny pocitace, jaky dela apple to je mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jirka3 .-) a já nic neviděla..o čem to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 a já nic neviděla..o čem to bylo? par lidi tady zna temer cely pribeh tak ti to asi nic moc nerekne ale bylo to o soutezi od O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 par lidi tady zna temer cely pribeh tak ti to asi nic moc nerekne ale bylo to o soutezi od O2 aha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 a uz ho tady mame :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Brý večer,říkejte mi Di Caprio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Brý večer,říkejte mi Di Caprio si to sfouknul paradne nam to za tyden budes muset prehrat live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 si to sfouknul paradne nam to za tyden budes muset prehrat live Víš co,vždycky se začíná vedlejší rolí.......ale moje chvíle ještě přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Víš co,vždycky se začíná vedlejší rolí.......ale moje chvíle ještě přijde tak prvni bylo to na netu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak prvni bylo to na netu ne no jo,začátky....to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dobrej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Dobrej večír ve spolek zdarec pane Editováno: 25. Květen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no jo,začátky....to byly časy ted uz jsem te kua mel na tom platne doma, jsi se dostal rychle nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dobrej večír ve spolek čest pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ted uz jsem te kua mel na tom platne doma, jsi se dostal rychle nahoru ty woe,taková hvězda by si na Šumavě zasloužila vlastní srub :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.