Květen 25, 200916 r si budu pamatovat Jasně obvzláště sociologie, psygologie a exaktní vědy s tím souvysející jsou moje
Květen 25, 200916 r sem viděla že ses přihlásil na ajsko tak mi bylo jasný,že se tu objevíš..jakej byl den?byl si u toho hradu? nebyl jedu tam ve stredu, jinak den v pohode. Ted jsem koukal na Reportery na CT1 a mame tu dalsi medialni hvezdu
Květen 25, 200916 r nebyl jedu tam ve stredu, jinak den v pohode.Ted jsem koukal na Reportery na CT1 a mame tu dalsi medialni hvezdu koho?
Květen 25, 200916 r Dadacek: tak jsem to myslel ale i tak, verim, ze jen urcity procento tech vysokych skol je opravdu kvalitni Rusaci zacali vyrabet podobny pocitace, jaky dela apple to je mazec...
Květen 25, 200916 r a já nic neviděla..o čem to bylo? par lidi tady zna temer cely pribeh tak ti to asi nic moc nerekne ale bylo to o soutezi od O2
Květen 25, 200916 r par lidi tady zna temer cely pribeh tak ti to asi nic moc nerekne ale bylo to o soutezi od O2 aha..
Květen 25, 200916 r Brý večer,říkejte mi Di Caprio si to sfouknul paradne nam to za tyden budes muset prehrat live
Květen 25, 200916 r si to sfouknul paradne nam to za tyden budes muset prehrat live Víš co,vždycky se začíná vedlejší rolí.......ale moje chvíle ještě přijde
Květen 25, 200916 r Víš co,vždycky se začíná vedlejší rolí.......ale moje chvíle ještě přijde tak prvni bylo to na netu ne
Květen 25, 200916 r no jo,začátky....to byly časy ted uz jsem te kua mel na tom platne doma, jsi se dostal rychle nahoru
Květen 25, 200916 r ted uz jsem te kua mel na tom platne doma, jsi se dostal rychle nahoru ty woe,taková hvězda by si na Šumavě zasloužila vlastní srub :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.