baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty woe,taková hvězda by si na Šumavě zasloužila vlastní srub :smich: nebo sud :-) vemu pro jistotu i nejaky rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak kdy bude zase nějakej společnej trénink na besídku aby jsme nevypadli z rytmu po SkodaHome ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no nas ted ceka asi krusnej vikend na Sumave :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jirka3:ahojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jirka3:ahojík Ahoj slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak kdy bude zase nějakej společnej trénink na besídku aby jsme nevypadli z rytmu po SkodaHome ??? ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no nas ted ceka asi krusnej vikend na Sumave :-) tam se chlastat nebude,jedeme tam šlapat do pedálů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tam se chlastat nebude,jedeme tam šlapat do pedálů ale tak neco malo si dame urcite ale s mírou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no nas ted ceka asi krusnej vikend na Sumave :-) Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ale tak neco malo si dame urcite ale s mírou!! to jo,at mame druhej den co potit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná jedou tam větší experti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jirko tak jsem si nějak vzpoměl že mám plato ještě v práci tak jsem do Lidlu nefrčel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahojky Ahoj - jakpak je na východě ??? Asi bych se měl vypravit do lázní jako před 8.rokama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 to jo,at mame druhej den co potit presne tak :-) jinak je tam gril, tak ze spojime to nejlepsi, nazereme se, popijeme, pobavime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac gut nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jedou tam větší experti žeby i bobík nebo Ovi ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jedou tam větší experti o nikom nevim, ty jsi nejvyraznejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 presne tak :-) jinak je tam gril, tak ze spojime to nejlepsi, nazereme se, popijeme, pobavime a tak to má bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 o nikom nevim, ty jsi nejvyraznejsi prostorově určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 gut nápad zjistime otviracku a myslim, ze by to klidne mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac Na Mácháč jste měli dojet teď v sobotu aspoň na chvílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 prostorově určitě ty voe, bude odjizdet jak baletka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 žeby i bobík nebo Ovi ?!? tyne,ale třeba Bauí to taky umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nějak nevím o čem je řeč tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.