Květen 25, 200916 r ty woe,taková hvězda by si na Šumavě zasloužila vlastní srub :smich: nebo sud :-) vemu pro jistotu i nejaky rum
Květen 25, 200916 r Autor Tak kdy bude zase nějakej společnej trénink na besídku aby jsme nevypadli z rytmu po SkodaHome ???
Květen 25, 200916 r Tak kdy bude zase nějakej společnej trénink na besídku aby jsme nevypadli z rytmu po SkodaHome ??? ahojky
Květen 25, 200916 r no nas ted ceka asi krusnej vikend na Sumave :-) tam se chlastat nebude,jedeme tam šlapat do pedálů
Květen 25, 200916 r tam se chlastat nebude,jedeme tam šlapat do pedálů ale tak neco malo si dame urcite ale s mírou!!
Květen 25, 200916 r Autor no nas ted ceka asi krusnej vikend na Sumave :-) Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná
Květen 25, 200916 r Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná jedou tam větší experti
Květen 25, 200916 r Tak to já za poslední tři weekendy trochu nabořenej rozpočet a mám co dorovnávat . Další budou Beskydy A za doprovodu Jirky3 to bude určitě pořádně krušnej weekend o tom žádná o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac
Květen 25, 200916 r Jirko tak jsem si nějak vzpoměl že mám plato ještě v práci tak jsem do Lidlu nefrčel.
Květen 25, 200916 r Autor ahojky Ahoj - jakpak je na východě ??? Asi bych se měl vypravit do lázní jako před 8.rokama.
Květen 25, 200916 r to jo,at mame druhej den co potit presne tak :-) jinak je tam gril, tak ze spojime to nejlepsi, nazereme se, popijeme, pobavime
Květen 25, 200916 r o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac gut nápad
Květen 25, 200916 r presne tak :-) jinak je tam gril, tak ze spojime to nejlepsi, nazereme se, popijeme, pobavime a tak to má bejt
Květen 25, 200916 r Autor o tom vubec nepochybuji a myslim, ze si jeste asi stihneme nez odjede dat jeden machac Na Mácháč jste měli dojet teď v sobotu aspoň na chvílu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.