Květen 25, 200916 r v nejhorsim to budeme muset zvladnout bez nich :-( necháme se překvapit.Teď přemejšlím,jak do auta narvu kolo
Květen 25, 200916 r Tak to je tý půl hoďky co nám chybělo najít žirafy . To tam asi budeme muset na podzim znova. ty jsou az uplne nahore, musi se tam jist pres takovy dreveny most pres silnici
Květen 25, 200916 r na Machaci jsou zensky nonstop, tam je to sikovna oblast co se teto veci tyce mohu potvrdit
Květen 25, 200916 r Autor na Machaci jsou zensky nonstop, tam je to sikovna oblast co se teto veci tyce Tak to abych jel na podzim sám bez kamarádky a mladýho, že
Květen 25, 200916 r necháme se překvapit.Teď přemejšlím,jak do auta narvu kolo hele to se pak muzeme nejak domluvit, kdyby jsi ho tam nenarval tak bych ho mozna mohl vzit ja
Květen 25, 200916 r Tak to abych jel na podzim sám bez kamarádky a mladýho, že nejlepsi je to pres leto, cervenec a srpen, to je bomba, plaz, zeny, piti hmm
Květen 25, 200916 r hele to se pak muzeme nejak domluvit, kdyby jsi ho tam nenarval tak bych ho mozna mohl vzit ja já si kdyžtak asi vemu Octu.Nebo se nějak domluvíme
Květen 25, 200916 r nejlepsi je to pres leto, cervenec a srpen, to je bomba, plaz, zeny, piti hmm to je v řiti,tyhle dva měsíce tady nejsem
Květen 25, 200916 r já si kdyžtak asi vemu Octu.Nebo se nějak domluvíme jasny, jak jsem psal pristi tyden pred odjezdem se jeste spojime a domluvime posledni detaily
Květen 25, 200916 r a proto musime letos brzo zahajit sezonu .-) jojo,určo vyšvihneme nějakou zahajovací parádičku
Květen 25, 200916 r jojo,určo vyšvihneme nějakou zahajovací parádičku no kdyz tak vidim tu sestavu tak to bude z vesela
Květen 25, 200916 r Autor nejlepsi je to pres leto, cervenec a srpen, to je bomba, plaz, zeny, piti hmm žebych si udělal ještě na jeden weekend užitečnější weelet ?!?
Květen 25, 200916 r jooo to by jsi klidne mohl, a klidne by jsme tady mohli neco kulturniho vymyslet :-)
Květen 25, 200916 r Autor jooo to by jsi klidne mohl, a klidne by jsme tady mohli neco kulturniho vymyslet :-) Jsem pro
Květen 25, 200916 r Autor jinak se panove mejte krasne a ja to jdu zalomit Dobrou a fajné zalomeníčko
Květen 26, 200916 r jojo,určo vyšvihneme nějakou zahajovací parádičku brý ranko všem, Jirko, včera jsem sledoval náhodou jednu reportáž, třeba se díval taky ten vševěd z triocampu od 12:00 http://www.ceskatelevize.cz/program/102044...8t&online=1 Upraveno Květen 26, 200916 r od Jar_da
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.