Květen 26, 200916 r dneska to vypadá na taky pařák, snad to chlazení nebude tak strašné, kdo to má vydržet, takový zvraty, přeci nezačnu ještě doma topit
Květen 26, 200916 r Dobré ránko.Ten dnešek je naposledy takhle divokej...od zitra by se mělo ochlazovat.Tak uvidime jestli se trefili...
Květen 26, 200916 r Na dnesek u nas spal dalsi vyznamny host. Velvyslanec francouzske ambasady tak snad to potvrzuje kvalitu nasich sluzeb
Květen 26, 200916 r Na dnesek u nas spal dalsi vyznamny host. Velvyslanec francouzske ambasady tak snad to potvrzuje kvalitu nasich sluzeb Opravdu??? Hmmm...pěkny člověče.Asi k Vám v létě zavítám.Uděláš mi Houmiku special cenu?
Květen 26, 200916 r no dnes bude asi hodne velky vedro to ano ale max do 17:00 a pak to zacne ... snad to nerozmlati auto a me
Květen 26, 200916 r Dobrý ráno. Tak se dnes připravte na silné krupobití po celém území ČR. Satelit ukazuje mezi 15:00 a 03:00. Včera to bylo ve Španělsku a poměrně v klidu to rozbíjelo okna u aut a domů.0
Květen 26, 200916 r jj. Houmíku, taky bych přijel, dolů zavítám málo, ale chtěl bych to tam u vás poznat více, Romane, uděláme společný víkend?
Květen 26, 200916 r Dobrý ráno. Tak se dnes připravte na silné krupobití po celém území ČR. Satelit ukazuje mezi 15:00 a 03:00. Včera to bylo ve Španělsku a poměrně v klidu to rozbíjelo okna u aut a domů.0 a toho jsem se bal..... jinak zdarec!!
Květen 26, 200916 r tak s tím krupobitím jsem dostal strach, Rosťo, kde to sleduješ na satelitu? uvažuju, že to zapíchnu dřív a pojedu domů chránit majetek
Květen 26, 200916 r Romariooo: ja tady o tech cenach nerozhoduju zalezi, kolik by vas prijelo a v jaky by to bylo termin. Ale popravde, nase ceny jsou uz hodne nizko za tuhle kvalitu oproti ostatnim penzionum. Ale urcite bychom se vam snazili nabidnout protekcni pokoje Jar_da: klidne, budu moc rad, kdyz prijede nekdo z fora, aspon bude nejaka recenze od nekoho tady Upraveno Květen 26, 200916 r od houmik
Květen 26, 200916 r no a nemusím přijet škodovkou? , myslím, že cena dvojlůžáku pro dva je dobrá, co jsem tak narychlo viděl
Květen 26, 200916 r tak s tím krupobitím jsem dostal strach, Rosťo, kde to sleduješ na satelitu? uvažuju, že to zapíchnu dřív a pojedu domů chránit majetek http://pocasi.chmi.cz/index.html/
Květen 26, 200916 r Jardo: já v tom nemám problém ale musim se přizpůsobit Zdence...však víš...dělá školu a má to občas i o vikendech.Jinak ta strana je velmi krásna-byli jsme tam když ještě děti byli malé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.