Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 golfíka VI s tsi, to by bylo sem se přesunul do postele a začínám zavírat kukadla, hurara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 golfíka VI s tsi, to by bylo sem se přesunul do postele a začínám zavírat kukadla, hurara jojo,s těma 118 kW by se mi kurva líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ja uz je zavrel takkze cest zejtra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jinak Golfík VI je nádhernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Za 7 hodin mám budika...Ty vole...já chci vyhrát sportku a každej den spát do desiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Bre ranko mladeznici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 cago belo silenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus, tak jsem si skočil do kaufu do pekárny pro snídani a je to paráda )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus, tak jsem si skočil do kaufu do pekárny pro snídani a je to paráda )) a lepsi nez zrni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 LAUHOVANÝ ROHLÍK SE ŠUNKOU A SÝREM A PIZZA BAGETA ZRNÍ BUDE K OBĚDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 brdo prej LAUHOVANÝ ROHLÍK SE ŠUNKOU A SÝREM A PIZZA BAGETA a mam hlad taky ... pekne dekuju... jdu taky pro neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no já si pošmák, paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jee tak konecne snidam.. od doby co jsem vstal(6:40) tak nic a ted uz je to OK... to je uplne jinej svet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Přeji dobré dopoledne všem a obzvláště pracujícím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čest práci soudruzi..já se do práce teprve chystám...zrovna snídám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak to já ( no né že bych chtěl nějak někoho provokovat ) ale jedu za zábavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 zdarek panove kam jako se chystas v utery dopoledne za zabavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 HB kam valíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 S přítelkyní do Vyškova si trochu nahřát kosti dokud je klid v bazénu, přitom vyzkoušet tu navi TomTom GO 730T co jsem si včera koupil a pak - do večera je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 S přítelkyní do Vyškova si trochu nahřát kosti dokud je klid v bazénu, přitom vyzkoušet tu navi TomTom GO 730T co jsem si včera koupil a pak - do večera je daleko to je zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 to je zivot No jak se to ale vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 HF, to se teda někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To jenom na zahřátí !!! To hlavní by mělo přijít o weekendu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdarec pánové zdarek-makas makas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.