Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak s tím krupobitím jsem dostal strach, Rosťo, kde to sleduješ na satelitu? uvažuju, že to zapíchnu dřív a pojedu domů chránit majetek Tady to je Jardo. http://pocasi.chmi.cz/index.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tady to je Jardo. http://pocasi.chmi.cz/index.html/ de je tam nějakej satelit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak snad to bude lepsi jj dnes by melo... a jak ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Houmík - co sháníš za auto?, jinak jak to máte s parkováním u penzionu, koukal jsem, že jste v centru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Edit: jeste jsem zapomnel napsat, ze jsou v tom vsechny poplatky, parkovani pred penzionem a snidane v podobe svedskeho stolu Romariooo: jo, pak dam vedet, jsem sam docela zvedavej, jak to dopadne, ted se jede pro uplne jiny auto, nez byly ty z vyberu... Editováno: 26. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj dnes by melo... a jak ty? u me tak nejak klidek a pohoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 u me tak nejak klidek a pohoda :-) stastny to muz..... vcera jsem videl loganistu v TV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Edit: jeste jsem zapomnel napsat, ze jsou v tom vsechny poplatky, parkovani pred penzionem a snidane v podobe svedskeho stoluRomariooo: jo, pak dam vedet, jsem sam docela zvedavej, jak to dopadne, ted se jede pro uplne jiny auto, nez byly ty z vyberu... tak to uz je super, kdyz je tohle vse v cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 stastny to muz..... vcera jsem videl loganistu v TV :D hele taky jsem na nej koukal je to janek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kdo je loganista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kdo je loganista? Jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hele taky jsem na nej koukal je to janek si koleduje - bude chodit pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kdo je loganista? kamarad s jednou bilou mrchou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) jo Jirku znám, jen nevím, že je to loganista, dával jsem v příspěvku zpět - 29447 odkaz na naší hvězdu u nás jezdí s bílou mrchou bramborovou ještě TomV, ze stejného zdroje Editováno: 26. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 si koleduje - bude chodit pesky pockej, ja mu to za tyden vysvetlim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jarda mi psal sms ohledně toho pořadu ale bohužel jsem byl na dálnici.Snad to bude v archivu abudu to moc zkouknout později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a na co myslis, ze je tady asi ten odkaz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 mrkni na můj příspěvek tady, číslo 29447 o pár stránek z5, tam je přímej odkaz do archivu čt, od dvanácté minuty je reportáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pockej, ja mu to za tyden vysvetlim :-) a kdepak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dobré ráno pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 mrkni na můj příspěvek tady, číslo 29447 o pár stránek z5, tam je přímej odkaz do archivu čt, od dvanácté minuty je reportáž obcas je to tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a kdepak? na Sumave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kam jedeš na Šumavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kam jedeš na Šumavu? kousek od Vimperka, jede nas tam zatim 8, jedeme se tam trapit na kola, ale objednal jsem sud, je tam gril, bazen tak bude sranda i vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 de je tam nějakej satelit??? To jsou aktualizované zprávy Meteo ústavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.