Květen 26, 200916 r tak s tím krupobitím jsem dostal strach, Rosťo, kde to sleduješ na satelitu? uvažuju, že to zapíchnu dřív a pojedu domů chránit majetek Tady to je Jardo. http://pocasi.chmi.cz/index.html/
Květen 26, 200916 r Houmík - co sháníš za auto?, jinak jak to máte s parkováním u penzionu, koukal jsem, že jste v centru
Květen 26, 200916 r Edit: jeste jsem zapomnel napsat, ze jsou v tom vsechny poplatky, parkovani pred penzionem a snidane v podobe svedskeho stolu Romariooo: jo, pak dam vedet, jsem sam docela zvedavej, jak to dopadne, ted se jede pro uplne jiny auto, nez byly ty z vyberu... Upraveno Květen 26, 200916 r od houmik
Květen 26, 200916 r u me tak nejak klidek a pohoda :-) stastny to muz..... vcera jsem videl loganistu v TV :D
Květen 26, 200916 r Edit: jeste jsem zapomnel napsat, ze jsou v tom vsechny poplatky, parkovani pred penzionem a snidane v podobe svedskeho stoluRomariooo: jo, pak dam vedet, jsem sam docela zvedavej, jak to dopadne, ted se jede pro uplne jiny auto, nez byly ty z vyberu... tak to uz je super, kdyz je tohle vse v cene
Květen 26, 200916 r stastny to muz..... vcera jsem videl loganistu v TV :D hele taky jsem na nej koukal je to janek
Květen 26, 200916 r jo Jirku znám, jen nevím, že je to loganista, dával jsem v příspěvku zpět - 29447 odkaz na naší hvězdu u nás jezdí s bílou mrchou bramborovou ještě TomV, ze stejného zdroje Upraveno Květen 26, 200916 r od Jar_da
Květen 26, 200916 r Jarda mi psal sms ohledně toho pořadu ale bohužel jsem byl na dálnici.Snad to bude v archivu abudu to moc zkouknout později.
Květen 26, 200916 r mrkni na můj příspěvek tady, číslo 29447 o pár stránek z5, tam je přímej odkaz do archivu čt, od dvanácté minuty je reportáž
Květen 26, 200916 r mrkni na můj příspěvek tady, číslo 29447 o pár stránek z5, tam je přímej odkaz do archivu čt, od dvanácté minuty je reportáž obcas je to tezky
Květen 26, 200916 r kam jedeš na Šumavu? kousek od Vimperka, jede nas tam zatim 8, jedeme se tam trapit na kola, ale objednal jsem sud, je tam gril, bazen tak bude sranda i vecer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.