Květen 26, 200916 r Autor ... Skajovi sem psal at pozdravuje, ale on sem asi moc nechodí... Skaja tu byl tak docela dlouho ale jinde
Květen 26, 200916 r jo tak az takhle no to by bylo zajimave zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach...
Květen 26, 200916 r ovi ,tomášku ahoj,vás sem ještě nezdravila no uz jsme mysleli ze jsme ti neco provedli
Květen 26, 200916 r Autor ne ja jeste ne - ale ja rovnou obedvam To já někdy ani oběd nestihnu ale dneska vyjímečně snídám zrovna teď
Květen 26, 200916 r zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach... samozrejme by me zajimal ten squash
Květen 26, 200916 r Autor ovi ,tomášku ahoj,vás sem ještě nezdravila no uz jsme mysleli ze jsme ti neco provedli To já jsem asi proved
Květen 26, 200916 r Autor zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach... Kuwa to já mám asi špatný kamarádky a nebo málo
Květen 26, 200916 r Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal?
Květen 26, 200916 r Autor Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal? Neé, to teda není
Květen 26, 200916 r Autor Když budeš hodnej, tak si třebas vykecáš pusinu jak já Tu až na podzim jestli pojedu do Varů
Květen 26, 200916 r NO určitě by ho zajímal squash Hrábě: ty mlč ty jseš z okolí ale nespoňuješ druhou podmínku věty?
Květen 26, 200916 r NO určitě by ho zajímal squash proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi :D
Květen 26, 200916 r Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal? Jinačovice nebo jak se to tam jmenuje, pěkný hřiště
Květen 26, 200916 r Autor Hrábě: ty mlč ty jseš z okolí ale nesplňuješ druhou podmínku věty? Tak sukni kvůli Tobě určitě nosit nebudu
Květen 26, 200916 r Autor proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi Zapomněl jsi ještě na rum !!! Nebo neé ?!?
Květen 26, 200916 r To jsou kecy, lži a výmysli toto I když teda nevím v čem (myšleno oblečení) se squash hraje ? U golfu je to celkem volné, nesmí se jenom jeans věci.
Květen 26, 200916 r Tak sukni kvůli Tobě určitě nosit nebudu Já jsem skromnej, sukně to být nemusí stačila by mini lol a nebo kraťásky, to bys mohl ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.