Květen 26, 200916 r proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi :D presne tak
Květen 26, 200916 r Jinačovice nebo jak se to tam jmenuje, pěkný hřiště yes, trefa pane a jsou to Jinačovice to hřiště je luxus akorát velký a kopcovitý
Květen 26, 200916 r Autor Koukám že začínám bořit pracovní morálku tak se včas rozloučím a po sprše odjíždím za kamarádkou do Brna. Zatím ahoj dámo a pánové a navečír jsem z5
Květen 26, 200916 r Ano je to Kaskáda a v podstatě to patří společnosti golfbrno a každej tomu vlastně říká jinak
Květen 26, 200916 r A koukám se, že i celkem velké, ale základní chyba, web stránky velmi velmi osekané.. Sice maj skvělou akční nabídku, ale cena je jako kde..! Není takovéhle weby nemám moc rád.
Květen 26, 200916 r dobrý, máš odkaz, ale spíš by to ohodnotili kolegové, obzvlášť jeden, ten je golfovej nadšenec na plný úvazek, možná jsi zachytil článek v Golfu o vyhraném jaguárovi jednou amatérkou s handicapem .... Rakouský majitel Ameriky má hand - 2
Květen 26, 200916 r 3x týdně by mě asi squash zabil.. já raději ten tenis a samo taky s kamarádkou a když jsme u toho tak taky kvůli tenisu, né kvůlí ní
Květen 26, 200916 r Jardo díky já mám hand tak + 80 lol mě se totiž tedka velmi daří, hraju to jak 2 Pííííííííí*e .. Ale co už, jednou to jít musí Díky za info, ale já časopis golf nečtu, není to zase moje 100% parketa, hraju pro pobavení a s kamarádkama. Koncept stránek pěknej to jo, ale jak jsem psal, bohužel zatím chybí ty faktický informace a co jsem zatím viděl, tak to musí být asi pěkně velký pokud maj 4 hřiště a 18ti jamkouvou akademii.
Květen 26, 200916 r 3x týdně by mě asi squash zabil.. já raději ten tenis a samo taky s kamarádkou a když jsme u toho tak taky kvůli tenisu, né kvůlí ní vsak si rozumime... vis ten squash neni ani tak narocnej jako to potom - 3x tejdne....
Květen 26, 200916 r 3x týdně kvůli tenisu, né kvůlí ní jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu"
Květen 26, 200916 r jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu" je to dosti podobne a zamena je hodne pravdepodobna ze?
Květen 26, 200916 r a pozor TV hvezda :Dzdarek pane! Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem
Květen 26, 200916 r jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu" JSEM zrovna jsem s ní dotelefonoval..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.