baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi :D presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jinačovice nebo jak se to tam jmenuje, pěkný hřiště yes, trefa pane a jsou to Jinačovice to hřiště je luxus akorát velký a kopcovitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Koukám že začínám bořit pracovní morálku tak se včas rozloučím a po sprše odjíždím za kamarádkou do Brna. Zatím ahoj dámo a pánové a navečír jsem z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jinačovice nebo jak se to tam jmenuje, pěkný hřiště už vím Kaskáda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 u nás Nová Amerika http://www.novagolf.cz/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ano je to Kaskáda a v podstatě to patří společnosti golfbrno a každej tomu vlastně říká jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jo, někde jsem o tom už četl, prý celkem luxusní hříště ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A koukám se, že i celkem velké, ale základní chyba, web stránky velmi velmi osekané.. Sice maj skvělou akční nabídku, ale cena je jako kde..! Není takovéhle weby nemám moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 presne tak presne a ted chodime 3xx tejdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dobrý, máš odkaz, ale spíš by to ohodnotili kolegové, obzvlášť jeden, ten je golfovej nadšenec na plný úvazek, možná jsi zachytil článek v Golfu o vyhraném jaguárovi jednou amatérkou s handicapem .... Rakouský majitel Ameriky má hand - 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahojkyyy ahojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 3x týdně by mě asi squash zabil.. já raději ten tenis a samo taky s kamarádkou a když jsme u toho tak taky kvůli tenisu, né kvůlí ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 stránky dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pro dadáčka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jardo díky já mám hand tak + 80 lol mě se totiž tedka velmi daří, hraju to jak 2 Pííííííííí*e .. Ale co už, jednou to jít musí Díky za info, ale já časopis golf nečtu, není to zase moje 100% parketa, hraju pro pobavení a s kamarádkama. Koncept stránek pěknej to jo, ale jak jsem psal, bohužel zatím chybí ty faktický informace a co jsem zatím viděl, tak to musí být asi pěkně velký pokud maj 4 hřiště a 18ti jamkouvou akademii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 3x týdně by mě asi squash zabil.. já raději ten tenis a samo taky s kamarádkou a když jsme u toho tak taky kvůli tenisu, né kvůlí ní vsak si rozumime... vis ten squash neni ani tak narocnej jako to potom - 3x tejdne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdarec ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdarec ve spolek a pozor TV hvezda :D zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 3x týdně kvůli tenisu, né kvůlí ní jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdarec ve spolek hojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu" je to dosti podobne a zamena je hodne pravdepodobna ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a pozor TV hvezda :Dzdarek pane! Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hojík ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jsi si jistý tím prvním písmenkem ve slově "tenisu" JSEM zrovna jsem s ní dotelefonoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 presne a ted chodime 3xx tejdne to chodite celkem casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.