baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdarec ve spolek uctivy dobry den Pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je to dosti podobne a zamena je hodne pravdepodobna ze? U mě neee , to přece nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 uctivy dobry den Pane :-) Na to by si člověk rychle zvyknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem Nafackuj si a hotovo Jinak zdravím.. copak jsi měl za TV výstup, jestli správně dedukuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to víš, obral O2 o auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Na to by si člověk rychle zvyknul si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak zitra tam mam sme Karlovy Vary :-) ale až do Oloví :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jinak zdravím na západ čertíka a přeji dobrou snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pánové,já se prozatím loučím ,dady,ovi,bauri,PANE jirko ,járo-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jardo: to jde a kdy nám nějaký dá? Jnak koukal jsem na to pdf, no asi chcou být zjímavější a složitěkší to být asi nemohlo a nevím jestli žijou v komunismu nebo kde, ale studenti jsou do 26ti ne 21 to je mi letos a představa že příští rok platím plnou cenu fee, ač jsem v prváku asi bych zanevřel na toto hřiště (v tom lepším případě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čerti: pááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jinak zdravím na západ čertíka a přeji dobrou snídani jéé Járo děkujííí a to je taky dost že sis mě tu všimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čertí: TU semnou drbe golf, tak seš až na druhém místě (promin ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to víš, obral O2 o auta Já mám jenom jedno,to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak zitra tam mam sme Karlovy Vary :-) ale až do Oloví :-(( zítra jedeš vary jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čerti: pááááááá a pusa nebude jo?no počkej,to si budu pamatovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to víš, je to TOP tady u nás a dají si to zaplatit, jinak je lepší být členem někde na vesnici a tam si zaplatit jen hru, ikdyž i tak je to darda, všechny turnaje pořádané bankami a spořitelnou, příp. většími firmami jsou tam, takže se tam dostaneš i takhle, golf hraje v bance snad i pokladník na přepážce jako součást image banky vůči klientovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jéé Járo děkujííí a to je taky dost že sis mě tu všimnul omlouvám se, nechal jsem se unést, no prostě to musím osobně napravit a přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zítra jedeš vary jo??? až za Sokolov do Oloví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a pusa nebude jo?no počkej,to si budu pamatovat!!! Neobracej to proti mě Oprava: pááááááááááááá :kol-41: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ... Zajímavé Jako ty cdeny jsou řekně stále velmi přijatelné a na velikost hřiště dost dobrý, ale fakt docela bídá s tím studentským no Zajímalo by mě, kolik stojí klasika fee 1200 ? Páč bych si někdy skusil zajet zahrát.. řekněme o prázdninách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem :smich: ti to seberou pockej! .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nafackuj si a hotovo Jinak zdravím.. copak jsi měl za TV výstup, jestli správně dedukuju.. je to starej pruserar .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Zajímavé Jako ty cdeny jsou řekně stále velmi přijatelné a na velikost hřiště dost dobrý, ale fakt docela bídá s tím studentským no Zajímalo by mě, kolik stojí klasika fee 1200 ? Páč bych si někdy skusil zajet zahrát.. řekněme o prázdninách.. jsem byl u účtařek ve vedlejším kanclu a nebyl tady, hra tam stojí ve všední den cca 1000,-, víkend 1200,-, kdyby jsi měl zájem, tak bych ti půjčil kartu Editováno: 26. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je tu někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.