Květen 26, 200916 r je to dosti podobne a zamena je hodne pravdepodobna ze? U mě neee , to přece nehrozí
Květen 26, 200916 r Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem Nafackuj si a hotovo Jinak zdravím.. copak jsi měl za TV výstup, jestli správně dedukuju..
Květen 26, 200916 r Jardo: to jde a kdy nám nějaký dá? Jnak koukal jsem na to pdf, no asi chcou být zjímavější a složitěkší to být asi nemohlo a nevím jestli žijou v komunismu nebo kde, ale studenti jsou do 26ti ne 21 to je mi letos a představa že příští rok platím plnou cenu fee, ač jsem v prváku asi bych zanevřel na toto hřiště (v tom lepším případě)
Květen 26, 200916 r jinak zdravím na západ čertíka a přeji dobrou snídani jéé Járo děkujííí a to je taky dost že sis mě tu všimnul
Květen 26, 200916 r tak zitra tam mam sme Karlovy Vary :-) ale až do Oloví :-(( zítra jedeš vary jo???
Květen 26, 200916 r tak to víš, je to TOP tady u nás a dají si to zaplatit, jinak je lepší být členem někde na vesnici a tam si zaplatit jen hru, ikdyž i tak je to darda, všechny turnaje pořádané bankami a spořitelnou, příp. většími firmami jsou tam, takže se tam dostaneš i takhle, golf hraje v bance snad i pokladník na přepážce jako součást image banky vůči klientovi
Květen 26, 200916 r jéé Járo děkujííí a to je taky dost že sis mě tu všimnul omlouvám se, nechal jsem se unést, no prostě to musím osobně napravit a přijet
Květen 26, 200916 r a pusa nebude jo?no počkej,to si budu pamatovat!!! Neobracej to proti mě Oprava: pááááááááááááá :kol-41:
Květen 26, 200916 r ... Zajímavé Jako ty cdeny jsou řekně stále velmi přijatelné a na velikost hřiště dost dobrý, ale fakt docela bídá s tím studentským no Zajímalo by mě, kolik stojí klasika fee 1200 ? Páč bych si někdy skusil zajet zahrát.. řekněme o prázdninách..
Květen 26, 200916 r Od včerejška mi vykejte Nevim,musím se zeptat manažera jestli si tady můžu chatovat s normálním lidem :smich: ti to seberou pockej! .)
Květen 26, 200916 r Nafackuj si a hotovo Jinak zdravím.. copak jsi měl za TV výstup, jestli správně dedukuju.. je to starej pruserar .)
Květen 26, 200916 r Zajímavé Jako ty cdeny jsou řekně stále velmi přijatelné a na velikost hřiště dost dobrý, ale fakt docela bídá s tím studentským no Zajímalo by mě, kolik stojí klasika fee 1200 ? Páč bych si někdy skusil zajet zahrát.. řekněme o prázdninách.. jsem byl u účtařek ve vedlejším kanclu a nebyl tady, hra tam stojí ve všední den cca 1000,-, víkend 1200,-, kdyby jsi měl zájem, tak bych ti půjčil kartu Upraveno Květen 26, 200916 r od Jar_da
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.