Květen 26, 200916 r jsem byl u účtařek ve vedlejším kanclu a nebyl tady, hra tam stojí ve všední den cca 1000,-, víkend 1200,-, kdyby jsi měl zájem, tak bych ti půjčil kartu Ty jsi zlatééééééééééééj Počkám až budu mít volnější zkouškový a minimálně bych sjel vyzkoušet akorát nesmíš počítat, že ti snad zlepším HCP.. Tobychom se domluvili kdyžtak SZ kama potom a můžem udělat minisrázek
Květen 26, 200916 r Tak můžeš, že jo.. ale to je jenom možnost, poněvadž můžeš Co bude na oběd? du to smrknout do kuchyne a podivat se jak sme na tom..
Květen 26, 200916 r Fiat Panda 1.4 sport 100 HP, snizeny sportovni podvozek, sportovni sedacky... nadhernej, takovej malej mazlik
Květen 26, 200916 r to víš, že tady jsme čertíku, ale občas musím projít dílny, projekci apod.... To já chodím takový kolečko chodba - obyvák - kuchyn - chodba - záchod - PC Nějaká vedoucí funkce? taky by mě zajímalo jaké autí
Květen 26, 200916 r Fiat Panda 1.4 sport 100 HP, snizeny sportovni podvozek, sportovni sedacky... nadhernej, takovej malej mazlik Taková výkonejší Fábijka .. ? 3 nebo 5 dveřák?
Květen 26, 200916 r Auto se dovezlo domu dneska dopoledne a ja jsem hned odjizdel z CB do Velenic do skoly, takze foto bude hned v patek, jak se dostanu domu. ale nechtel jsem z nej vylezt, mama si ale nechtela vzit Octavii
Květen 26, 200916 r J8 ho zblajzl rychlostí nevídanou musím dělat něco do té školy.. hmm tak to musela být bud velká bašta nebo velkej hlad..nebo obojí
Květen 26, 200916 r tak já jsem se zaplácnul kusem rohlíku a salámem, je teplo, ani se mě nechce jíst
Květen 26, 200916 r tak já jsem se zaplácnul kusem rohlíku a salámem, je teplo, ani se mě nechce jíst no mi povídej..to mám už skoro v žaludku žábu,jak pořád jen piju vodu
Květen 26, 200916 r to smažený stehýnka bych si dal..ty žabí Jo a v Hospedě se chlastá pííííííívo...ne voda Upraveno Květen 26, 200916 r od Marek
Květen 26, 200916 r to smažený stehýnka bych si dal..ty žabí Jo a v Hospedě se chlastá pííííííívo...ne voda z píva bych byla hned veselá v takovém vedru
Květen 26, 200916 r to máš pravdu, ale to bychom byli už všichni pod stolem, od rána a v tomhle teplu
Květen 26, 200916 r tak ja do toho vedra zrovnna musim,jedu si vyzvednout listy v laku,uz je mam pripraveny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.