dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Je, ale neodcházelas čertí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jsem byl u účtařek ve vedlejším kanclu a nebyl tady, hra tam stojí ve všední den cca 1000,-, víkend 1200,-, kdyby jsi měl zájem, tak bych ti půjčil kartu Ty jsi zlatééééééééééééj Počkám až budu mít volnější zkouškový a minimálně bych sjel vyzkoušet akorát nesmíš počítat, že ti snad zlepším HCP.. Tobychom se domluvili kdyžtak SZ kama potom a můžem udělat minisrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Je, ale neodcházelas čertí? tak já můžu zase jít no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak můžeš, že jo.. ale to je jenom možnost, poněvadž můžeš Co bude na oběd? du to smrknout do kuchyne a podivat se jak sme na tom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to víš, že tady jsme čertíku, ale občas musím projít dílny, projekci apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak novy auticko je uz doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Fiat Panda 1.4 sport 100 HP, snizeny sportovni podvozek, sportovni sedacky... nadhernej, takovej malej mazlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to víš, že tady jsme čertíku, ale občas musím projít dílny, projekci apod.... To já chodím takový kolečko chodba - obyvák - kuchyn - chodba - záchod - PC Nějaká vedoucí funkce? taky by mě zajímalo jaké autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak novy auticko je uz doma A co takhle foto Houmi. co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Fiat Panda 1.4 sport 100 HP, snizeny sportovni podvozek, sportovni sedacky... nadhernej, takovej malej mazlik Taková výkonejší Fábijka .. ? 3 nebo 5 dveřák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Auto se dovezlo domu dneska dopoledne a ja jsem hned odjizdel z CB do Velenic do skoly, takze foto bude hned v patek, jak se dostanu domu. ale nechtel jsem z nej vylezt, mama si ale nechtela vzit Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak konecne obed!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tady je jeste z bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nápodobně.. obšd.. zatím pááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já příjdu z oběda a vy na něj ted jdete..tak dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 J8 ho zblajzl rychlostí nevídanou musím dělat něco do té školy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 J8 ho zblajzl rychlostí nevídanou musím dělat něco do té školy.. hmm tak to musela být bud velká bašta nebo velkej hlad..nebo obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já jsem se zaplácnul kusem rohlíku a salámem, je teplo, ani se mě nechce jíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já jsem se zaplácnul kusem rohlíku a salámem, je teplo, ani se mě nechce jíst no mi povídej..to mám už skoro v žaludku žábu,jak pořád jen piju vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) to smažený stehýnka bych si dal..ty žabí Jo a v Hospedě se chlastá pííííííívo...ne voda Editováno: 26. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to smažený stehýnka bych si dal..ty žabí Jo a v Hospedě se chlastá pííííííívo...ne voda z píva bych byla hned veselá v takovém vedru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to máš pravdu, ale to bychom byli už všichni pod stolem, od rána a v tomhle teplu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nechce se mi do toho vedra ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak ja do toho vedra zrovnna musim,jedu si vyzvednout listy v laku,uz je mam pripraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.