cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak ja do toho vedra zrovnna musim,jedu si vyzvednout listy v laku,uz je mam pripraveny tak já musim jen na poštu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já musim jen na poštu.. to preziju,nejsem z cukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 na poštu chodím nerad, hodně nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 na poštu chodím nerad, hodně nerad to já taky,bo tam většinou jdu zaplatit nějakou složenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau kluci Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak složenku naštěstí platím u stolu z počítače, ale obzvlášť ty psaníčka s pruhem jsou blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 na poštu chodím nerad, hodně nerad já si tam jdu pro penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jar da: tak to je nejjednodušší, jak platit s pruhem jsou blbý, ty nemá rád nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já si tam jdu pro penízky bude oslava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau kluci kluci? hehe ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kluci? hehe ahooj tebe jsem tu neviděl, promiň ahoj kluci a holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jirko lišty máš origo nebo jsi sháněl jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 bude oslava? mno tak to zase ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jirko lišty máš origo nebo jsi sháněl jiné? jsou to ty lišty v náraznících-2 menší vepředu,jedna velká vzadu.Objednával jsem to u origo BMW-Auto BASE,ty neoriginály prej neseděj.A cenovej rozdíl je malinkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jasný, hlavně aby trefili bílou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jasný, hlavně aby trefili bílou tak lišty jsou doma a vypadaj úžasně.Asi je nechám ještě chvilku vytvrdnout než je tam dám.I když mi říkali,že je tam můžu dát hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je tu někdo nebo se všichni někde smažíte na sluníčku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já jsem tu tak to sem ráda že tu nejsem sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jsem tu jen na skok,za chvilku zase mizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jdeš na lepší ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak tady se už začínají dělat mraky..to asi bude čina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobré odpoledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak tady se už začínají dělat mraky..to asi bude čina To bude jako dycky - ve Varech to začne, v Praze to spadne a u nás jako pokaždý nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.