Květen 26, 200916 r tak ja do toho vedra zrovnna musim,jedu si vyzvednout listy v laku,uz je mam pripraveny tak já musim jen na poštu..
Květen 26, 200916 r na poštu chodím nerad, hodně nerad to já taky,bo tam většinou jdu zaplatit nějakou složenku
Květen 26, 200916 r tak složenku naštěstí platím u stolu z počítače, ale obzvlášť ty psaníčka s pruhem jsou blbý
Květen 26, 200916 r Jar da: tak to je nejjednodušší, jak platit s pruhem jsou blbý, ty nemá rád nikdo
Květen 26, 200916 r Jirko lišty máš origo nebo jsi sháněl jiné? jsou to ty lišty v náraznících-2 menší vepředu,jedna velká vzadu.Objednával jsem to u origo BMW-Auto BASE,ty neoriginály prej neseděj.A cenovej rozdíl je malinkej
Květen 26, 200916 r jasný, hlavně aby trefili bílou tak lišty jsou doma a vypadaj úžasně.Asi je nechám ještě chvilku vytvrdnout než je tam dám.I když mi říkali,že je tam můžu dát hned
Květen 26, 200916 r Autor tak tady se už začínají dělat mraky..to asi bude čina To bude jako dycky - ve Varech to začne, v Praze to spadne a u nás jako pokaždý nic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.