cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobré odpoledne! ahojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Co ten mobil??? Mám objednat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 aaa nazdar čertí. Romčo též zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A já su luft sběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdar všeci. Jedno Starobrno Bitte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Překvapila mě kamarádka a udělali jsme si neplánovanou procházku, takže sem školu zase neviděl chjo Na můj vkus dokonce sem se prošel až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Co ten mobil??? Mám objednat nebo ne? sem ti psala na skype že ještě přemýšlím jakou barvu..dám ti vědět zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 aaa nazdar čertí.Romčo též zdravím. nazdárek,nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hrábě sem neviděl,promin Rosťo: tož jedno pěkně hnusný Brnko a co že zrovna Brno, to se tu snad ani nepije a proto se to exportuje do celé čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdar všeci. Jedno Starobrno Bitte. ahoj Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdar všeci. Jedno Starobrno Bitte. Ty Rosťo není lepší černá hora? ale teď mě kdyžtak nebijte prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sem ti psala na skype že ještě přemýšlím jakou barvu..dám ti vědět zítra.. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ty Rosťo není lepší černá hora? ale teď mě kdyžtak nebijte prosím... Naopak pochválím, ta černá hora je lepší, to jako zase jo.. ale ve výsledku se pije každý pivo, jenom někdy chutná líp, někdy míň.. Někomu jo a někomu ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dady procházka jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nazdárek, taky bych si jedno dal, jsem byl chvilku spisovatelem a unavilo mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jasně, hlavně že je to z chmelu a je to studený s pěnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hrábě sem neviděl,promin Rosťo: tož jedno pěkně hnusný Brnko a co že zrovna Brno, to se tu snad ani nepije a proto se to exportuje do celé čr Tak Dado mě chutná Brno dost a pak ještě Černá Hora kam jezdím každej rok na pivko. Na pouť. Zase nepiju ty sračky z Práglu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hrábě sem neviděl,promin Já jsem všude a nikde !!! Mažu těch skoro 2.000 nepřečtenejch meilů co mě došlo za ty dva dny co jim to blblo na SEZNAMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nazdárek, taky bych si jedno dal, jsem byl chvilku spisovatelem a unavilo mě to Jardo: četl jsem to s otevřenou pusou! Fakt dost dobry.Jen mám trochu strach z těch cen aby se to zaplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 černou horu mám každý den v autě , já vypiju tak dvě piva za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 černou horu mám každý den v autě , já vypiju tak dvě piva za měsíc Já měl černé pivko včera a docela to šlo! Trošku sladší ale dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdar všeci. Jedno Starobrno Bitte. No ještě mě tu nějaký z weekendu zbylo a dám se do něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jardo: četl jsem to s otevřenou pusou! Fakt dost dobry.Jen mám trochu strach z těch cen aby se to zaplatilo. no z cen, 500 stan 250 sezení 3000 kýty (ale třeba je někdo sežene levnější) 500 guláš opékání zadar dříví snad taky zadar plac tuším jsi psal 200 pivo nevím chlazení nevím co dál? kolik bude lidí 30? zkusíme to rozpočítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak zatím se mějte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No ještě mě tu nějaký z weekendu zbylo a dám se do něho Tak si dej i za mě Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.