Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak jestli bude do 30 lidí, tak stačí jedna kýta (cca 13kg) a je to o 1500 méně, o jeden set na sezení méně t.j. -50 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak zatím se mějte.. ahoj puso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahoj puso papa joo a jaktože nejsi na ajsku?tam seš jen v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dady procházka jo?? Ano ano, procházka po městě dokola pěkně sluníčko, zmrzlinka více komentář snad netřeba sledovali sme tabla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 papa joo a jaktože nejsi na ajsku?tam seš jen v práci? víceméně, tady jsem mimořádně, psal jsem Romanovi dlouhej dopis, tak koukám jen co se děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak Dado mě chutná Brno dost a pak ještě Černá Hora kam jezdím každej rok na pivko. Na pouť. Zase nepiju ty sračky z Práglu. To já zase piju Staroprameny lahovový a nějak mi to nevadí 10ku jak vodu 12ku vychutnávám.. Brno je ideálka z tanku, to je pak jiný chut a nebo tam kde se hodně točí, to je pak taky dobrý - čerstvý. Mažu těch skoro 2.000 nepřečtenejch meilů co mě došlo za ty dva dny co jim to blblo na SEZNAMU Ja nikde nic, klídek pohoda.. Nevím co tě to postihlo 3000 kýty (ale třeba je někdo sežene levnější) Maso bych mohl sehnat za nákupky, kamošův otec má řeznictví co distribuuje nemalé množství masa po Brně a mimo jiné i do špitálů, hospod, škol..a už vím proč to chutná jak to chutná Rád se tedy poptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 za tu cenu co jsme tam dal je kýta naložená - lákovaná, jinde jsem ceny nesondoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A jaký to je množství nebo jak? pošli odkaz, klidne pres SZ, napisu mu sms at se mi popta a da cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 cca 13 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ja nikde nic, klídek pohoda.. Nevím co tě to postihlo Mě od neděle nešlo dva dny otevřít ani poslat email a pak se mě vrátilo těch necelejch 2.000 meilů přečtenejch, odeslanejch, vymazanejch nebo v košu ještě jednou zpátky jako doručený. 37 stránek je fakt síla - tak to zase probírám a mažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jardo: ted jsem dojel domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Kdes jezdil ? Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nazdar, panove poslusne hlasim, ze jsem dorazil z fitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Rosto: mám dvě další práce...takže PRÁCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak tady už je bouřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 U nás je klid před bouři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Rosto: mám dvě další práce...takže PRÁCE CO BUDEŠ DĚLAT S PRACHAMA....NOVÁ OII RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Marku: mám rodinu a dvě děti takže o prachy se fakt nebojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak tady už je bouřka Doufám že si ji tam taky necháte - nebo aspoň ty kroupy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tady je zatim klid...jsem zvědavej jestli do východních čech něco dorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Doufám že si ji tam taky necháte - nebo aspoň ty kroupy !!! tak když seš to ty,necháme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No uvidím jestli vůbec poznám autí ráno . Ale třeba to nebude tak hrozný jak to zase nafukujou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 KDE jste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 KDE jste kdo?? Máš strach z krupobití nebo už je u Vás klid ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.