cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Máš strach z krupobití nebo už je u Vás klid ?!? už tu jen prší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahojky jsem tu . jak tu žijete ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jak to vypadá je tu klid před bouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahojky jsem tu . jak tu žijete ?? ahojky Lukášku,no jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrý večer... tady v Pze se to nějak zatahuje,ale nevím jestli z toho něco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 HF: tady fakt nic.Vůbec! Ani kapka v Hradci Králové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 K. Vary ...chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A to mám umytou Octávečku jen dva dny! Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Milo: čáu! Tak co folie? Už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrý večer...tady v Pze se to nějak zatahuje,ale nevím jestli z toho něco bude... ahojík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdravím a odcházím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No ale asi se tady trochu počasí taky vyřádí...je venku tma jak víte kde:) nazdar certice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Přítomní i nepřítomní.. mám dotaz myslíte, že trdlo může lítat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Dádo.Budou fotečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Romčo, no aha vidíš, víš že jsem se ani nekoukal .. ? Momentálně řeším § Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Přítomní i nepřítomní.. mám dotaz myslíte, že trdlo může lítat? na 100% ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Učiš se jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dadacek ahojkýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No pokouším se.. ale Peťula mě furt rozptyluje a tvrdí mi, právě, že trdlo lítat nemůže takže se Marku obávám, aby nebyla další alergická na zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Čerti čáááááááááááu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev Jj.vypadá to slušně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev hoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.