Květen 26, 200916 r Dobrý večer... tady v Pze se to nějak zatahuje,ale nevím jestli z toho něco bude...
Květen 26, 200916 r Dobrý večer...tady v Pze se to nějak zatahuje,ale nevím jestli z toho něco bude... ahojík
Květen 26, 200916 r No ale asi se tady trochu počasí taky vyřádí...je venku tma jak víte kde:) nazdar certice...
Květen 26, 200916 r No pokouším se.. ale Peťula mě furt rozptyluje a tvrdí mi, právě, že trdlo lítat nemůže takže se Marku obávám, aby nebyla další alergická na zelenou
Květen 26, 200916 r Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev
Květen 26, 200916 r Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev Jj.vypadá to slušně!
Květen 26, 200916 r Ahoj Všichni i ty Romane, folie už jsou, špatné photos mám už ve vlákně, vypadaj luxusně, hlavně když je lehce šero tak je to černá rakev hoj..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.