Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak už jsem taky v rachotě..projel jsem zapršenou Prahou skrz centru se spotřebou 4,5l/100km...máme tady 2 stupně...a chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jo tak uz taky sroubujes? jo hele to pocasi je na <> .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jojo na <>..je tu vlhko no pracuju..teda jestli se to tak dá nazvat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jojo na <>..je tu vlhko no pracuju..teda jestli se to tak dá nazvat.. takze taky volnejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív... Ov:odkud vlastně jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív...Ov:odkud vlastně jsi? jasny.. Ml.Bolka jako hodne lidi odsud a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 hmm to je pravda že z bolky je tu hafec lidí...já jsem momentálně z Phy ale jinak pocházím z městečka kousek od Žatce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 praha bolka a morava..... takze ty v praglu jen kvuli praci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No hlavně kvůli škole a pak kvůli práci...ale do školy moc nechodím Jsem si na Prahu zvykl a hodlám tady někde zakotvit na stálo..jsem tady už 6. rokem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 joo jak si v praglu zvyknes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nic mi tady nechybí.vše je tu dostupné...služby jsou tu dražší,ale kdo chce tak prachy vydělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nic mi tady nechybí.vše je tu dostupné...služby jsou tu dražší,ale kdo chce tak prachy vydělá... a hospod ze se to neda projit co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No to asi opravdu nedá...ale nějak na to není čas...a mám toho dost přes víkend jak jezdím hrát nas diskotéky,tak pak nějak do hospy nemusím..občas si dám doma něco nebo někam občas zajdeme na pivko,ale není to často...To už spíš zajdu někam na jídlo... dneksa je tu nějak mrtvo..se všichni asi flákají prací Ani bobajz nenapíše...asi tráví den na hajzlu po tom obilí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jo ja cas obeda.. sel zobat - ja bezim taky ale na poradny maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 hmm a já mám dneska penne s brokolicí.. Tak dobrou chuť taky snad do půl hodinky půjdu...ještě počkám na kolegyně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdravíčko .,, .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus jeronymo,tak jaký byl včera večer...jaká byla véča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Caf piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nazdar CMF jsi se už probudila jo??není to nějak brzy na Tebe?Nebo jsi dneska nestrašila do rána? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus jeronymo,tak jaký byl včera večer...jaká byla véča? Vecer byl oukej,prisel jsem na jiny myslenky ,,bylo dobre a véča byla už jen ten bonus .... Akorat ,neni to porad 100%tní,,tak snad to prijde conejdriv .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ahoj kluci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 CMF-Janinko taky Tě zdravím.Nezapomněla jsi na mě s tou fotkou do vlákna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas... Romariooo:ahoj ahoj... No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak a po obědě, ošatka zrní a mléko, mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas...No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět... Jo,taky si myslim ,,trpelivost noo... Tak smačo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.