Leden 20, 200916 r Tak už jsem taky v rachotě..projel jsem zapršenou Prahou skrz centru se spotřebou 4,5l/100km...máme tady 2 stupně...a chčije a chčije
Leden 20, 200916 r jojo na <>..je tu vlhko no pracuju..teda jestli se to tak dá nazvat.. takze taky volnejc
Leden 20, 200916 r No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív... Ov:odkud vlastně jsi?
Leden 20, 200916 r No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív...Ov:odkud vlastně jsi? jasny.. Ml.Bolka jako hodne lidi odsud a ty?
Leden 20, 200916 r hmm to je pravda že z bolky je tu hafec lidí...já jsem momentálně z Phy ale jinak pocházím z městečka kousek od Žatce...
Leden 20, 200916 r No hlavně kvůli škole a pak kvůli práci...ale do školy moc nechodím Jsem si na Prahu zvykl a hodlám tady někde zakotvit na stálo..jsem tady už 6. rokem...
Leden 20, 200916 r Nic mi tady nechybí.vše je tu dostupné...služby jsou tu dražší,ale kdo chce tak prachy vydělá...
Leden 20, 200916 r Nic mi tady nechybí.vše je tu dostupné...služby jsou tu dražší,ale kdo chce tak prachy vydělá... a hospod ze se to neda projit co? :)
Leden 20, 200916 r No to asi opravdu nedá...ale nějak na to není čas...a mám toho dost přes víkend jak jezdím hrát nas diskotéky,tak pak nějak do hospy nemusím..občas si dám doma něco nebo někam občas zajdeme na pivko,ale není to často...To už spíš zajdu někam na jídlo... dneksa je tu nějak mrtvo..se všichni asi flákají prací Ani bobajz nenapíše...asi tráví den na hajzlu po tom obilí
Leden 20, 200916 r hmm a já mám dneska penne s brokolicí.. Tak dobrou chuť taky snad do půl hodinky půjdu...ještě počkám na kolegyně...
Leden 20, 200916 r Nazdar CMF jsi se už probudila jo??není to nějak brzy na Tebe?Nebo jsi dneska nestrašila do rána?
Leden 20, 200916 r čus jeronymo,tak jaký byl včera večer...jaká byla véča? Vecer byl oukej,prisel jsem na jiny myslenky ,,bylo dobre a véča byla už jen ten bonus .... Akorat ,neni to porad 100%tní,,tak snad to prijde conejdriv .)
Leden 20, 200916 r Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas... Romariooo:ahoj ahoj... No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět...
Leden 20, 200916 r Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas...No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět... Jo,taky si myslim ,,trpelivost noo... Tak smačo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.