Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív...

Ov:odkud vlastně jsi?

Vloženo
No já tak já mám v práci celkem pohodičku pokud se zrovna neblíží nějaká konference...to je pak celkem fofr a pak nevím co dřív...

Ov:odkud vlastně jsi?

jasny.. Ml.Bolka jako hodne lidi odsud :) a ty?

Vloženo

No hlavně kvůli škole a pak kvůli práci...ale do školy moc nechodím :) Jsem si na Prahu zvykl a hodlám tady někde zakotvit na stálo..jsem tady už 6. rokem...

Vloženo

No to asi opravdu nedá...ale nějak na to není čas...a mám toho dost přes víkend jak jezdím hrát nas diskotéky,tak pak nějak do hospy nemusím..občas si dám doma něco nebo někam občas zajdeme na pivko,ale není to často...To už spíš zajdu někam na jídlo...

dneksa je tu nějak mrtvo..se všichni asi flákají prací :) Ani bobajz nenapíše...asi tráví den na hajzlu po tom obilí :)

Vloženo
čus jeronymo,tak jaký byl včera večer...jaká byla véča? :)

Vecer byl oukej,prisel jsem na jiny myslenky ,,bylo dobre a véča byla už jen ten bonus .... Akorat ,neni to porad 100%tní,,tak snad to prijde conejdriv .)

Vloženo

Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas...

Romariooo:ahoj ahoj...

No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět...

Vloženo
Jeronymo:bude zase dobře uvidíš...všechno chce ale svůj čas...

No já akorát prchám na oběd...tak za půl hodinky snad budu zpět...

Jo,taky si myslim ,,trpelivost noo...

Tak smačo ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...