Květen 26, 200916 r Jak u Vás - prší, kroupy nebo tak jako u nás nic ?!? Tady zatím klid,akorát se trochu zvednul vítr
Květen 26, 200916 r Autor Tady zatím klid,akorát se trochu zvednul vítr U nás teď už ani ten větr není - jenom pořádná rychna z kanálů jak si asi všichni mysleli že bude pršet a pouštějí tam co nemaj
Květen 26, 200916 r Jak u Vás - prší, kroupy nebo tak jako u nás nic ?!? malinko vitr, obcas nejaka kapka a hodne blesky, k vam to teprve dorazi
Květen 26, 200916 r Autor malinko vitr, obcas nejaka kapka a hodne blesky, k vam to teprve dorazi Zapršet by mělo ale bez těch krup páč musím mět autí venku
Květen 26, 200916 r Zapršet by mělo ale bez těch krup páč musím mět autí venku nevim jak jinde ale tady to kroupama skutecne nehrozi
Květen 26, 200916 r Autor Uvidíme do rána jak byla předpověď zase daleko od skutečnosti !!! Upraveno Květen 26, 200916 r od Hrábě Fernétti
Květen 26, 200916 r http://zpravy.idnes.cz/video-paroubek-v-pl...3753_domaci_pje dobre mu tak smejdovi!!
Květen 26, 200916 r čertí ty activiu nerada? mám v ledničce nejednu ale spí to vidím na ten řízek.. hrozný chutě na mě jdou
Květen 26, 200916 r Uvidíme do rána jak byla předpověď zase daleko od skutečnosti !!! tak ono to urcite nekde sranda nebude, ale jak rikam tady klid
Květen 26, 200916 r http://zpravy.idnes.cz/video-paroubek-v-pl...3753_domaci_pjedobre mu tak smejdovi!! Souhlasím sem si vymyslel dobrej status na ICQ
Květen 26, 200916 r čertí ty activiu nerada? mám v ledničce nejednu ale spí to vidím na ten řízek.. hrozný chutě na mě jdou mě spíš štvou ty reklamy na to..jinak activia je mnam ..řízek?téééda,ty si žiješ
Květen 26, 200916 r Souhlasím sem si vymyslel dobrej status na ICQ copak tam mas?? na facebooku to taky celkem frci
Květen 26, 200916 r Já jsem ale antiFB což mluví asi za vše nepodporuji ten "komunitní" server.. "Hodtě po něm ty vajíčka !!! já tomu fajndím a rozhodně oranžové komunisty nemám v plánu volit nebo se jakkoliv slitovávat.."
Květen 26, 200916 r čerti já se o ten řízek rád podělím a nebo ti ho dám celý, jestli máš zájem neměl bych ted už jíst. A co říkáš na Hermelín řekněme?
Květen 26, 200916 r ja je nesnasim a to paroprase uz vuuubec ne. to ja na FCB funguju, celkem dobre se tam debatuje se znamejma a domlouva na ruzny akce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.