Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrej páni sportovci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrej páni sportovci Zdar jak Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jak u Vás - prší, kroupy nebo tak jako u nás nic ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jak u Vás - prší, kroupy nebo tak jako u nás nic ?!? Tady zatím klid,akorát se trochu zvednul vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dobry vecer ahoj bauri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jirko ahojda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tady zatím klid,akorát se trochu zvednul vítr U nás teď už ani ten větr není - jenom pořádná rychna z kanálů jak si asi všichni mysleli že bude pršet a pouštějí tam co nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tady pršíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zdarec pane uctivy vecer Pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jak u Vás - prší, kroupy nebo tak jako u nás nic ?!? malinko vitr, obcas nejaka kapka a hodne blesky, k vam to teprve dorazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahoj bauri ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 malinko vitr, obcas nejaka kapka a hodne blesky, k vam to teprve dorazi Zapršet by mělo ale bez těch krup páč musím mět autí venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zapršet by mělo ale bez těch krup páč musím mět autí venku nevim jak jinde ale tady to kroupama skutecne nehrozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Uvidíme do rána jak byla předpověď zase daleko od skutečnosti !!! Editováno: 26. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 http://zpravy.idnes.cz/video-paroubek-v-pl...3753_domaci_pje dobre mu tak smejdovi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čertí ty activiu nerada? mám v ledničce nejednu ale spí to vidím na ten řízek.. hrozný chutě na mě jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Uvidíme do rána jak byla předpověď zase daleko od skutečnosti !!! tak ono to urcite nekde sranda nebude, ale jak rikam tady klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 http://zpravy.idnes.cz/video-paroubek-v-pl...3753_domaci_pjedobre mu tak smejdovi!! Souhlasím sem si vymyslel dobrej status na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jééé, du se dát asi na focení blesků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čertí ty activiu nerada? mám v ledničce nejednu ale spí to vidím na ten řízek.. hrozný chutě na mě jdou mě spíš štvou ty reklamy na to..jinak activia je mnam ..řízek?téééda,ty si žiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ...téééda,ty si žiješ To kdybys věděla jak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Souhlasím sem si vymyslel dobrej status na ICQ copak tam mas?? na facebooku to taky celkem frci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já jsem ale antiFB což mluví asi za vše nepodporuji ten "komunitní" server.. "Hodtě po něm ty vajíčka !!! já tomu fajndím a rozhodně oranžové komunisty nemám v plánu volit nebo se jakkoliv slitovávat.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čerti já se o ten řízek rád podělím a nebo ti ho dám celý, jestli máš zájem neměl bych ted už jíst. A co říkáš na Hermelín řekněme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ja je nesnasim a to paroprase uz vuuubec ne. to ja na FCB funguju, celkem dobre se tam debatuje se znamejma a domlouva na ruzny akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.