dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ..řízek?téééda,ty si žiješ To kdybys věděla jak !!! Ty, to by mě zajímalo A activia je opravdu ňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čerti já se o ten řízek rád podělím a nebo ti ho dám celý, jestli máš zájem neměl bych ted už jíst.A co říkáš na Hermelín řekněme? panejo..čím sem si to zasloužila?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To kdybys věděla jak !!! jako prasátko v žitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak v Měcholupech už prší, krásnej zahradnickej to se bude spát:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ty, to by mě zajímalo To já přece nemůžu komentovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jako prasátko v žitě? Tady už jsem žito dlouho neviděl a chřipku nebrat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) krásnej zahradnickej ... To spíš bude mít radost "náš zahradník" Kubik, že Hrábě? Editováno: 26. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 panejo..čím sem si to zasloužila?? Jsem psal přece o pár stránek zpátky, že jsem hodnej Tak nacopak je chuťka? Jetš jsem vlastně zjistil párky a určo je i na plno jiných věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dadacek:hodnej?nebo si nechceš zničit ty prozatimní dobrý vztahy semnou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A můžu přitnat obojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A můžu přitnat obojí? jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A může to být případná polehčující okolnost do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To spíš bude mít radost "náš zahradník" Kubik, že Hrábě? Jj, ten jo ale kdoví z čeho - no ještě 27.minut a je jeho den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hospůdko,jdu spát,dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak tedy dobrou do Varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrou čertí :-* Hrábě a já jako co.. myslíme-li oba stejnej kalendářní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak tak, už jsi jich tam nakazil víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Taky dobrou, nutí mě spááát teda spíš at nebuším.. Dobrou všem a bonus dostane Romča.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak tedy dobrou do Varů papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrou čertí :-*Hrábě a já jako co.. myslíme-li oba stejnej kalendářní den dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Taky dobrou, nutí mě spááát teda spíš at nebuším..Dobrou všem a bonus dostane Romča.. Jááá??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ... Tak teda dobrou i Tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobrou noc bez bouřek a krupobiti...v H.K do ted bez jediné kapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 U nás zatím taky ale kdoví co bude do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jááá??????????????? Ano ano a díky za komentář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.