Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dádo: děkuju že na mě mysliš! :palec2:

U nás zatím taky ale kdoví co bude do rána ;)

Ráno to musí bejt ok ;) páč a) musím s autem odjet na golf b ) hřiště po kroupech by asi nevypadalo moc krásně..

• Autor

S tolika kamarádkama to jde celkem dobře :)

Myslím, jenom jsem chvilku hledal a než jsem se k tomu dostal.. možná ještě něco bude, ale nechci slibovat :p

Budu se trošku těšit...

Tak me ten dest chytnul po ceste do skoly :aggressive:

brýýý ranko

Zdarec Jardo a všeci. ;)

tak me ted napada, prodat auto a vymenit ho za RS? :help::aggressive: ted zase nebudu moct spat...

@Rosťo, ahoj, samolepky jedu dnes zařídit, doufám, že paní majitelka reklamky bude přítomná :)

@Homíku, sakra ty máš dilema, ale já to znám, nový auto pro rodinu jsem vybíral skoro tři čtvrtě roku :)

Díky moc Pane. ;) Já to říkám pořád že na tebe je spoleh jako na nikoho jinýho. :palec2:

rád pomůžu a jsem rád, když splním co slíbím a neslíbím co nemůžu splnit :) ,

ještě ten rozměr, tedy 30cm a 12cm (pro dámy, jsou to míry samolepek)

Jo, přesně tak 30 a 12 v pase. :smich:

Jarda: mno, ja se ted po delsi dobe svezl v benzinu na tom sportovnim podvozku a po presednuti do svoji Octavie jsem z toho byl trochu rozpacitej... :feve:

no tak benzín a sníženej podvozek je nedostižnej, ovšem spotřeba turbínky je proti tvé naftě trochu (spíš dost) jinde,

navíc tvé tdi je poslední staré dobré tdi s čerpadlem, totálně bezporuchové a spořivé, najezdí sposty km a nemusíš se bát o kvalitu nafty,

je to rozhodování, nafta vs. benzín, já nakonec volil atmosféru benzín - vím, že nubudu mít problém ani s palivem, ani s turbem a když budu chtít, tak s tím zajedu dobrou spotřebu, sice to tolik nepojede jako s turbem, ale lenoch to taky není, prostě jsem šel střední cestou

Diky, tohle jsem potreboval slyset (cist), asi to vyresim nejakym podvozkem a kolama, ale takhle jak je, to je na palici s tim jezdit, silene to plave...

Dobrý den :)

na podvozky a kola je tu Amogh, to je odborník a ta jeho černá octávečka stojí za to :palec2: , má ji ve Vašich Octáviích I

jedu do města, zatím ahoj,

p.s. kdyby se tu objevil lukýšek, tak všechno nej .... :)

ahoj Romane, jako v hospodě "čau vole", .... :):):)

dobrý den se říká u soudu, na úřadech a u doktora ;)

jsi slušně vychován a to se cení :palec2:

Upraveno od Jar_da

Já jsem nějakej divnej Jardo...už třetí den.Nálada na hovno a teprve ted snídám u pc.Nestihám nic. :aggressive:

dobrý den hospůdko :)

Nepsala jsi to samé u F a R? :smich: Ahoj!

přeji DOBRÉ odpoledne všem

Jinak az na vítr, místy velmi velmi silný golfový počasíčko parádička.. i bez slunka jsem se pěkně rozpálil, ale jelikož jsem pi*a , tak :(

přeji DOBRÉ odpoledne všem

nazdárek ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.