Květen 26, 200916 r U nás zatím taky ale kdoví co bude do rána Ráno to musí bejt ok páč a) musím s autem odjet na golf b ) hřiště po kroupech by asi nevypadalo moc krásně..
Květen 26, 200916 r Myslím, jenom jsem chvilku hledal a než jsem se k tomu dostal.. možná ještě něco bude, ale nechci slibovat
Květen 27, 200916 r @Rosťo, ahoj, samolepky jedu dnes zařídit, doufám, že paní majitelka reklamky bude přítomná @Homíku, sakra ty máš dilema, ale já to znám, nový auto pro rodinu jsem vybíral skoro tři čtvrtě roku
Květen 27, 200916 r rád pomůžu a jsem rád, když splním co slíbím a neslíbím co nemůžu splnit , ještě ten rozměr, tedy 30cm a 12cm (pro dámy, jsou to míry samolepek)
Květen 27, 200916 r Jarda: mno, ja se ted po delsi dobe svezl v benzinu na tom sportovnim podvozku a po presednuti do svoji Octavie jsem z toho byl trochu rozpacitej...
Květen 27, 200916 r no tak benzín a sníženej podvozek je nedostižnej, ovšem spotřeba turbínky je proti tvé naftě trochu (spíš dost) jinde, navíc tvé tdi je poslední staré dobré tdi s čerpadlem, totálně bezporuchové a spořivé, najezdí sposty km a nemusíš se bát o kvalitu nafty, je to rozhodování, nafta vs. benzín, já nakonec volil atmosféru benzín - vím, že nubudu mít problém ani s palivem, ani s turbem a když budu chtít, tak s tím zajedu dobrou spotřebu, sice to tolik nepojede jako s turbem, ale lenoch to taky není, prostě jsem šel střední cestou
Květen 27, 200916 r Diky, tohle jsem potreboval slyset (cist), asi to vyresim nejakym podvozkem a kolama, ale takhle jak je, to je na palici s tim jezdit, silene to plave...
Květen 27, 200916 r na podvozky a kola je tu Amogh, to je odborník a ta jeho černá octávečka stojí za to , má ji ve Vašich Octáviích I jedu do města, zatím ahoj, p.s. kdyby se tu objevil lukýšek, tak všechno nej ....
Květen 27, 200916 r ahoj Romane, jako v hospodě "čau vole", .... dobrý den se říká u soudu, na úřadech a u doktora jsi slušně vychován a to se cení Upraveno Květen 27, 200916 r od Jar_da
Květen 27, 200916 r Já jsem nějakej divnej Jardo...už třetí den.Nálada na hovno a teprve ted snídám u pc.Nestihám nic.
Květen 27, 200916 r Jinak az na vítr, místy velmi velmi silný golfový počasíčko parádička.. i bez slunka jsem se pěkně rozpálil, ale jelikož jsem pi*a , tak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.