Marek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nepsala jsi to samé u F a R? Ahoj! Romčo nech ŽANETKU být ....je tu jediná mezi námi muži, ale máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 je to rozhodování, nafta vs. benzín, já nakonec volil atmosféru benzín - vím, že nubudu mít problém ani s palivem, ani s turbem a když budu chtít, tak s tím zajedu dobrou spotřebu, sice to tolik nepojede jako s turbem, ale lenoch to taky není, prostě jsem šel střední cestou Plně souhlasíííííííííííííííííím kol5 a jsem tím hoooooooooodně moc proslulej ale jenom v Brněnské oblasti.. A taky se o mě říká, že kdybych dostal naftu, tak budu jezdit za 3/100 a ještě mi to bude tu naftu vracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Diky za postrehy a nazory Jinak uz jsem po obidku, dneska jsem nebyl liny a uvaril jsem si takze kureci masicko lehce zapeceny s nivou a k tomu ryze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nic proti, ale lehce mi k té nivě nesedí ta rýže.. doufám, že v této kombinace bylo dostatečně šťávičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Diky za postrehy a nazory Jinak uz jsem po obidku, dneska jsem nebyl liny a uvaril jsem si takze kureci masicko lehce zapeceny s nivou a k tomu ryze ty bláho,mňáááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ta niva je tam jen na chut. A jinak, ja to mam radsi vic suchy, takze ne-e, stavy tam moc nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 37 min do písemky sem už nervní a chcu to mít za sebou at se můžu podívat co mě čeká zejtra a pak pátek no.. ale v pátek bych mohl být ve výhodě, ale nevím vůbec co od toho očekávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já zase raději tu šťávičku nebo nějakou omáčku ale ovšem taky není podmínkou mno.. Dost o jídle, přecejenom už mám po a nechci/nemůžu ? další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak du na TO myslete na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 je tady někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak jak Stando. Cos vybral? Bez těch obrázků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čau kamaráde zatím zjišťuji origo rozměr, jestli mi to tam půjde a pak přijde na řadu tvoje rada a budu tě žádat o posouzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ...za chvilku vás máme ...všechny Editováno: 27. Květen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čau kamaráde zatím zjišťuji origo rozměr, jestli mi to tam půjde a pak přijde na řadu tvoje rada a budu tě žádat o posouzení Jasně,počítám s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 jen by mě fakt zajímalo, podle čeho to vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zkus tam cinknout. Třeba ti pošlou foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 psal jsem jim a napsali mi,že fotky nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak ať ti pošlou vzorky a už je nevracej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to není špatnej nápad, zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ...za chvilku vás máme ...všechny Já se to tupokusím oživit a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pekne odpoledne, dal jsem si 450km a jsem tu zase :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 NO a já se snažím dát tak 450 stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 NO a já se snažím dát tak 450 stran tak to mas co delat .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já se to tupokusím oživit a bude Sabotér Knajpy. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mám a nechce se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.