Květen 27, 200916 r Nepsala jsi to samé u F a R? Ahoj! Romčo nech ŽANETKU být ....je tu jediná mezi námi muži, ale máš pravdu
Květen 27, 200916 r je to rozhodování, nafta vs. benzín, já nakonec volil atmosféru benzín - vím, že nubudu mít problém ani s palivem, ani s turbem a když budu chtít, tak s tím zajedu dobrou spotřebu, sice to tolik nepojede jako s turbem, ale lenoch to taky není, prostě jsem šel střední cestou Plně souhlasíííííííííííííííííím kol5 a jsem tím hoooooooooodně moc proslulej ale jenom v Brněnské oblasti.. A taky se o mě říká, že kdybych dostal naftu, tak budu jezdit za 3/100 a ještě mi to bude tu naftu vracet
Květen 27, 200916 r Diky za postrehy a nazory Jinak uz jsem po obidku, dneska jsem nebyl liny a uvaril jsem si takze kureci masicko lehce zapeceny s nivou a k tomu ryze
Květen 27, 200916 r Nic proti, ale lehce mi k té nivě nesedí ta rýže.. doufám, že v této kombinace bylo dostatečně šťávičky?
Květen 27, 200916 r Diky za postrehy a nazory Jinak uz jsem po obidku, dneska jsem nebyl liny a uvaril jsem si takze kureci masicko lehce zapeceny s nivou a k tomu ryze ty bláho,mňáááám
Květen 27, 200916 r Ta niva je tam jen na chut. A jinak, ja to mam radsi vic suchy, takze ne-e, stavy tam moc nebylo
Květen 27, 200916 r 37 min do písemky sem už nervní a chcu to mít za sebou at se můžu podívat co mě čeká zejtra a pak pátek no.. ale v pátek bych mohl být ve výhodě, ale nevím vůbec co od toho očekávat
Květen 27, 200916 r Já zase raději tu šťávičku nebo nějakou omáčku ale ovšem taky není podmínkou mno.. Dost o jídle, přecejenom už mám po a nechci/nemůžu ? další
Květen 27, 200916 r čau kamaráde zatím zjišťuji origo rozměr, jestli mi to tam půjde a pak přijde na řadu tvoje rada a budu tě žádat o posouzení
Květen 27, 200916 r čau kamaráde zatím zjišťuji origo rozměr, jestli mi to tam půjde a pak přijde na řadu tvoje rada a budu tě žádat o posouzení Jasně,počítám s tím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.