Květen 27, 200916 r pekne odpoledne, dal jsem si 450km a jsem tu zase :-) hoj, a kde jsi byl, takovou dálku??
Květen 27, 200916 r pekne odpoledne, dal jsem si 450km a jsem tu zase :-) Jirko nebolej tě ruce? 450 km
Květen 27, 200916 r baurak:ty brďo, to je kus cesty tam jsem jezdil taky, ale jen náklaďákem padím dom
Květen 27, 200916 r baurak:ty brďo, to je kus cestytam jsem jezdil taky, ale jen náklaďákem padím dom jj je to dal, ale zatim me to bavi :-) http://zpravy.idnes.cz/video-paroubka-a-ve...51424_domaci_jw
Květen 27, 200916 r Tak to si dobrej. To bych nezmák. Roman: Čau kámo. Ahoj Roštáku Jak je? Co Inka? Už to má v poho?
Květen 27, 200916 r Tak to si dobrej. To bych nezmák. Roman: Čau kámo. tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-)
Květen 27, 200916 r tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-) Tak to je vražda...to by mě nebavilo! Děláš obchodního zástupce nebo něco podobnyho?
Květen 27, 200916 r Ahoj Roštáku Jak je? Co Inka? Už to má v poho? No ještě se doléčuje ale v práci. To víš DPH, nějaký smlouvy, nový zákoný personalistiky atd.
Květen 27, 200916 r Tak to je vražda...to by mě nebavilo! Děláš obchodního zástupce nebo něco podobnyho? me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT
Květen 27, 200916 r me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT Všechno má svoje plusy a minusy-o tom žádná!
Květen 27, 200916 r Všechno má svoje plusy a minusy-o tom žádná! mam to vyzkouseny, delal jsem 3 roky v kancelari a to me zacalo s prominutim sr*t tak jsem hledal presne neco takoveho jako mam ted. Aspon si pekne projedu republiku a podivam se i tam kam by me nikdy nenapadlo se povidat.
Květen 27, 200916 r Mě to ježdění autem vyloženě nebavi když vidiš co se děje na silnici...prostě průser a jseš jednou nohou v kriminále...snad chápeš jak to myslim...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.