Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pekne odpoledne, dal jsem si 450km a jsem tu zase :-) hoj, a kde jsi byl, takovou dálku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pekne odpoledne, dal jsem si 450km a jsem tu zase :-) Jirko nebolej tě ruce? 450 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jirko nebolej tě ruce? 450 km nene pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hoj, a kde jsi byl, takovou dálku?? až za Sokolovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj chuligáni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 baurak:ty brďo, to je kus cesty tam jsem jezdil taky, ale jen náklaďákem padím dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 baurak:ty brďo, to je kus cestytam jsem jezdil taky, ale jen náklaďákem padím dom jj je to dal, ale zatim me to bavi :-) http://zpravy.idnes.cz/video-paroubka-a-ve...51424_domaci_jw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nene pohodicka Tak to si dobrej. To bych nezmák. Roman: Čau kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to si dobrej. To bych nezmák. Roman: Čau kámo. Ahoj Roštáku Jak je? Co Inka? Už to má v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to si dobrej. To bych nezmák. Roman: Čau kámo. tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-) Tak to je vražda...to by mě nebavilo! Děláš obchodního zástupce nebo něco podobnyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Roštáku Jak je? Co Inka? Už to má v poho? No ještě se doléčuje ale v práci. To víš DPH, nějaký smlouvy, nový zákoný personalistiky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zdravím Ahoj.Tys mě prej sháněla ohledně mobilu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to je vražda...to by mě nebavilo! Děláš obchodního zástupce nebo něco podobnyho? me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zdravím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT Všechno má svoje plusy a minusy-o tom žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Všechno má svoje plusy a minusy-o tom žádná! mam to vyzkouseny, delal jsem 3 roky v kancelari a to me zacalo s prominutim sr*t tak jsem hledal presne neco takoveho jako mam ted. Aspon si pekne projedu republiku a podivam se i tam kam by me nikdy nenapadlo se povidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zdravím Höj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak ja to balim na private a frcim domu... zitra aspon prozenu novyho bobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mě to ježdění autem vyloženě nebavi když vidiš co se děje na silnici...prostě průser a jseš jednou nohou v kriminále...snad chápeš jak to myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no jo neudelas nic, bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj.Tys mě prej sháněla ohledně mobilu jo? jj už sem se rozhodla,chci ten bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mám objednat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mám objednat??? jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.