Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT

Sakra,t o bych taky rád..

Zdravím a zároveň se loučím.. školu jsem jaksi vypustil a jdu s kamoskou na pizu (picu po cesky jsem psat nechtel, aby nevznikaly jisté spekulace i v této hospodě :smich: ) zatím se mějte :) Doufám, že to počasíko vydrží, páč budem na zahrádce B) a pokud by měl někdo chut, možná zbyte lol páč tam dělaj dosti velký a sytný porce :)

čerti: ahojky a papa :) du si prasečit do žita :smich:

Tak mažu domu. Čus večer.

Ahoj Dádo! Co fotečky? Bude pokračování?

Romčo nevím nevím, podíívám se, ale asi ani ne dnes ani zítra, leda v pátek po zkoušce :p;)

JSem měl v plánu se učit na zítřejší zkoušku a kamarádka mi jaksi změnila plány..

Dádo: s focenim Ti kdykoliv pomužu a rád :smich:

a přísaháš, že jenom s focením? lol

PS: s touto kamoškou sme měli v plánu nějaké fotky na golfu, ale myslím jako normální, oblečená atd ;) no víš jak to myslím andílek

Upraveno od dadacek

To nevim nevim...

Ale jasně, že víš ;) jenom děláš, že nevíš lol

PS: nemám ti ty složky raděj poslat a najdeš si co je libo? :D

Dádo: nene...já mám rád překvápka!

tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-)

tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

Sakra,t o bych taky rád..

kdyz hledas tak se najit da

tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

to je taky hezky, ja mam tech 75tkm jen sluzebnim a svym jeste tak 15tkm

Certinka: objednáno :palec2:

čaukyyy

čaukyyy

Ahoj!

Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede :palec2:lol v zatacce drzi jako pribity :prc:

taky zdravim :-)

Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede :palec2:lol v zatacce drzi jako pribity :prc:

Dej sem fotečky,ne?

Romariooo: ja v sedm prijel domu a do ted jezdil venku, klidne ven skocim nejakou vyfotit rychle... :palec2:

Fajn! Budu se těšit na fotečky a popis!

Ahoj Bédo. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.