Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT

Sakra,t o bych taky rád..

Zdravím a zároveň se loučím.. školu jsem jaksi vypustil a jdu s kamoskou na pizu (picu po cesky jsem psat nechtel, aby nevznikaly jisté spekulace i v této hospodě :smich: ) zatím se mějte :) Doufám, že to počasíko vydrží, páč budem na zahrádce B) a pokud by měl někdo chut, možná zbyte lol páč tam dělaj dosti velký a sytný porce :)

čerti: ahojky a papa :) du si prasečit do žita :smich:

Tak mažu domu. Čus večer.

Ahoj Dádo! Co fotečky? Bude pokračování?

Romčo nevím nevím, podíívám se, ale asi ani ne dnes ani zítra, leda v pátek po zkoušce :p;)

JSem měl v plánu se učit na zítřejší zkoušku a kamarádka mi jaksi změnila plány..

Dádo: s focenim Ti kdykoliv pomužu a rád :smich:

a přísaháš, že jenom s focením? lol

PS: s touto kamoškou sme měli v plánu nějaké fotky na golfu, ale myslím jako normální, oblečená atd ;) no víš jak to myslím andílek

Upraveno od dadacek

To nevim nevim...

Ale jasně, že víš ;) jenom děláš, že nevíš lol

PS: nemám ti ty složky raděj poslat a najdeš si co je libo? :D

Dádo: nene...já mám rád překvápka!

tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-)

tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

Sakra,t o bych taky rád..

kdyz hledas tak se najit da

tak to jsi jednička :) , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( :smich: s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky

to je taky hezky, ja mam tech 75tkm jen sluzebnim a svym jeste tak 15tkm

Certinka: objednáno :palec2:

čaukyyy

čaukyyy

Ahoj!

Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede :palec2:lol v zatacce drzi jako pribity :prc:

taky zdravim :-)

Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede :palec2:lol v zatacce drzi jako pribity :prc:

Dej sem fotečky,ne?

Romariooo: ja v sedm prijel domu a do ted jezdil venku, klidne ven skocim nejakou vyfotit rychle... :palec2:

Fajn! Budu se těšit na fotečky a popis!

Ahoj Bédo. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.