Květen 27, 200916 r me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT Sakra,t o bych taky rád..
Květen 27, 200916 r Zdravím a zároveň se loučím.. školu jsem jaksi vypustil a jdu s kamoskou na pizu (picu po cesky jsem psat nechtel, aby nevznikaly jisté spekulace i v této hospodě ) zatím se mějte Doufám, že to počasíko vydrží, páč budem na zahrádce a pokud by měl někdo chut, možná zbyte páč tam dělaj dosti velký a sytný porce
Květen 27, 200916 r Romčo nevím nevím, podíívám se, ale asi ani ne dnes ani zítra, leda v pátek po zkoušce JSem měl v plánu se učit na zítřejší zkoušku a kamarádka mi jaksi změnila plány..
Květen 27, 200916 r a přísaháš, že jenom s focením? PS: s touto kamoškou sme měli v plánu nějaké fotky na golfu, ale myslím jako normální, oblečená atd no víš jak to myslím Upraveno Květen 27, 200916 r od dadacek
Květen 27, 200916 r Ale jasně, že víš jenom děláš, že nevíš PS: nemám ti ty složky raděj poslat a najdeš si co je libo?
Květen 27, 200916 r tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-) tak to jsi jednička , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky
Květen 27, 200916 r tak to jsi jednička , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky to je taky hezky, ja mam tech 75tkm jen sluzebnim a svym jeste tak 15tkm
Květen 27, 200916 r Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede v zatacce drzi jako pribity
Květen 27, 200916 r Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede v zatacce drzi jako pribity Dej sem fotečky,ne?
Květen 27, 200916 r Romariooo: ja v sedm prijel domu a do ted jezdil venku, klidne ven skocim nejakou vyfotit rychle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.