Květen 28, 200916 r zdare ale tak jo - ted spis dost pracovne a ty? V pohodě. Takový běžný starosti. Vždycky může bejt líp ne? A taky hůř.
Květen 28, 200916 r Dobre dopoledne Vcera prijeli hosti z Recka a jsou primo z mesta, kde jsem byl pred 3 lety na dovoleny s pritelkyni jak je ta Evropa mala, to je prdel
Květen 28, 200916 r Hral to nekdo? :smich: ja se po*eru smichy http://www.ods.eu/hra.html To je mooooooooooooooc lol spíše než hra tak hlášky na hru zatím nemám
Květen 28, 200916 r Ta hra je nejvic ja to vcera hral a nasmal jsem se u toho Ty moc mi to nemyslí, ale dá se to vůbec dohrát, když nad tím tak přemejšlím? došlo mi to asi po 5minutách Pánové, já jsem vždy 2hý vítěz a navíc vydělávám ...
Květen 28, 200916 r Ahojíky čertíku včera jsem byl s dvouma ďáblíkama, tak jsem si vzpomněl tak to je milý že si na mě někdo vzpoměl
Květen 28, 200916 r Rostíííí čauky jasné, dal jsem to, ale a tu dnešní jsem jaksi ehm.,. no v 4:40 jsem naznal, že na tu zkoušku fakt asi nepujdu
Květen 28, 200916 r tak to je milý že si na mě někdo vzpoměl Určitě nekecej prosímti, že na Tě nikdo nemyslí..
Květen 28, 200916 r Pánové a dámo? proč jsem tak mrtvej? Asi po snídani si dám jako pokračování nějakej řízeček a z brambor vyrobím kaši nebo jsou jiné nabídky/nápady na jídlo? PS:do hospody mě fakt neposílejte Romčooooooooooo & spol: znám cenu kýty a řeknu vám, že je více než sympatická
Květen 28, 200916 r certi ty jeste nepapala? nene,ráno jen kafe a nic víc..ale k obědu tu mám kousek kuřátka a kaši,tak už se těším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.