Leden 4, 200916 r Autor Už jsem zase tady a mám slíbené foto... wink.gif Jj, tak to začíná - napřed seš strejda, potom táta, pak děda a pak už seš v prd... a čekáš než v 7:00 otevře lídl Máš noty na nemotorové vozidlo ?!? Upraveno Leden 4, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 4, 200916 r Spidi: Krasnoucky holky Ovidius: Caf zdarek zdarek taky vsude u vas pada ta beloba?
Leden 4, 200916 r Jj, tak to začíná - napřed seš strejda, potom táta, pak děda a pak už seš v prd... a čekáš než v 7:00 otevře lídl lol cus
Leden 4, 200916 r Autor taky vsude u vas pada ta beloba? Ahoj panáčku !!! Tak u nás je naštěstí jenom lehce pocukrováno ale to se může do rána nechutně změnit
Leden 4, 200916 r Autor HF: Vlastni zkusenost? ... Nojo no, co nadělám. Něco už mám za sebou, něco napůl a něčeho se doufám ještě hóóódně dlouho nedočkám
Leden 4, 200916 r Ahoj panáčku !!!Tak u nás je naštěstí jenom lehce pocukrováno ale to se může do rána nechutně změnit tak to bud rad-u nas k ranu zaclo u vali se to zatim porad....
Leden 4, 200916 r Autor Heh...?!? To poznáš jakou to má přes léto výhodu něž Ti na to dojdou - a že těch zahrádek je !!! Ovidius - ono kdyby napadlo a neroztálo to hned do druhýho dne, tak by to zase bylo o něčem jiným.
Leden 4, 200916 r To poznáš jakou to má přes léto výhodu něž Ti na to dojdou - a že těch zahrádek je !!! K tomuhle používá další osoby, které jsou majiteli not na motorová vozidla, takže asi tak...
Leden 4, 200916 r Autor Tak to je určitě bezpečnější a lepší pokud Tě někde nezapomenou nebo nevozí ve třetí řadě
Leden 4, 200916 r Tak to je určitě bezpečnější a lepší pokud Tě někde nezapomenou nebo nevozí ve třetí řadě Ne ne, vždy zasedám do první řady, abych měl dostatečnej přehled...
Leden 4, 200916 r To poznáš jakou to má přes léto výhodu něž Ti na to dojdou - a že těch zahrádek je !!!Ovidius - ono kdyby napadlo a neroztálo to hned do druhýho dne, tak by to zase bylo o něčem jiným. presne tak - ikdyz ted hlasej vetsi zimy a na dyl tak uvidime...
Leden 4, 200916 r TO: Cary_mary_: musíme kecat tady, tam to mažou no abych řekl pravdu tak jsem trochu pochyboval
Leden 4, 200916 r Autor ... musíme kecat tady, tam to mažou no abych řekl pravdu tak jsem trochu pochyboval Vo tom přece je hospoda !!! A pochybovat o CMF - to jí ještě neznáš !!!
Leden 4, 200916 r Autor No no no a až jí trochu poznáš, tak zjistíš, že jí stejně vůbec neznáš. A vvo tom too jee
Leden 4, 200916 r No no no a až jí trochu poznáš, tak zjistíš, že jí stejně vůbec neznáš. A vvo tom too jee Tak tedka nevim jestli se mam nastvat nebo ti dekovat
Leden 4, 200916 r O nic neprichazis neboj to nemůžeš takhle říct i když taky nevím jak to hrábě myslí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.