Leden 20, 200916 r Taky po O ... volske ok ,,bramburky,,,dneska zlehka zadny spesl jidla... vybiram nejaky to osobni foto ,,, to bude galery''
Leden 20, 200916 r Taky jsem taky po o.Dnes brambory,hodně zeleniny(aby byl konečně v ČR plyn!) a okouna.
Leden 20, 200916 r Tak to je super Jeronymo-jseš frajer. A co Ovidius? Dáš tam taky svou fotečku? Prosím!
Leden 20, 200916 r Tak to je super Jeronymo-jseš frajer.A co Ovidius? Dáš tam taky svou fotečku? Prosím! hehe uz tam jednu mas tak schvalne kdo me pozna
Leden 20, 200916 r taky jsem tam dal podobnou jako Ovidius,ale Pítůem nějak mrmlal mel si tam dat nejakou z dovic z kalby jak tam jsi s tou cernoskou .... Nebo se mi to plete ?
Leden 20, 200916 r mel si tam dat nejakou z dovic z kalby jak tam jsi s tou cernoskou .... Nebo se mi to plete ? zkusím nějakou pohledat
Leden 20, 200916 r Jedna černoška byla fakt pěkná....a hlavně šikovná....a to se cení tak sikovna jo? popis
Leden 20, 200916 r A tímhle jsem tam jezdil denně nalitej takova GOLFkára jo .,, ste jezdili po bárku ?
Leden 20, 200916 r nene tak to je krasny... ja jsem se zase s kamosem pobavil na toto tema v tunisu s ruskama... taky pekny a pratelsky....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.