Květen 28, 200916 r Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte nazdárek Tome,dlouho sem tě tu neviděla..
Květen 28, 200916 r Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte a zdarek! co ty stara vojno? zije se?
Květen 28, 200916 r ahoj všichni, nějak není čas moc práce a tak všeho už, aby se příští týden oteplilo a proběhla nějaká grill party s rumem a zelenou
Květen 28, 200916 r ahoj všichni, nějak není čas moc práce a tak všeho už, aby se příští týden oteplilo a proběhla nějaká grill party s rumem a zelenou to mas recht! jo a zapomel jsem rict ze ted jsem v alkohol. vezeni dal jsem si za ukol ze mesic nedam ani kapku korky .... samozdrejme pivo a vino se do toho nepocita
Květen 28, 200916 r Taky se na brněnsku zatahuje a mě se nějak zatahuje v krku.. necu být nemocnej! To mám z té dnešní pařby
Květen 28, 200916 r A Abych udělal chutě, tak řízek snězenej a po smaženým sýru pokukuju že si ho dám po pauzičce
Květen 28, 200916 r pokracovani: http://mobil.idnes.cz/soutez-o2-o-bmw-ovla...b_operatori_vok lol lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.