Květen 28, 200916 r Ahojky všichni. Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba
Květen 28, 200916 r Ahojky všichni.Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba Dádo: já jsem tu dnes moc nebyl.Povídej.Poslouchám!
Květen 28, 200916 r Ale já to psal už včera nebo předevčírem Kýtu můžu zařídit 85/kg přímo od řezníka, takže víceméně cokoliv dle libosti
Květen 28, 200916 r ahoj Rostíku..tak co plánuješ na víkend? jedem k rodičům na jih čech. Ahojky všichni.Romčo chceš celkem dobrou zprávu? A abys nedumal, tak ti řeknu, že to souvisí s akcí co chceš dělat u tebe už jsemt tu psal o co jde, ale mám dojem, že jsem tu lehce solidně ignorovanmá osoba Tak tak Dado. Já to četl a oni tě ignorují jak sviňa. Jde o tu kýtu co???
Květen 28, 200916 r romčo: no jáí bych nabídl lepší cenu, ale bohužel asi ste tam na jihu dole levnější no
Květen 28, 200916 r Tak tak Dado. Já to četl a oni tě ignorují jak sviňa. Jde o tu kýtu co??? Joooo jsem rád, že ty jsis toho aspon všiml a hned víš o co jde v souvislosti s tím, že jsem na to reagoval
Květen 28, 200916 r čerti no vzhledem ke včerejšku bych si nejraděj nedal, ale udělám rád výjimku konečně se někdo ozval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.