Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dá si semnou někdo jedno vychlazený??spláchnem špatnej den? Já ne...piju vinko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 i ty zlý hochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 konečně se někdo ozval rádo se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zlýýý??? Vždyt jsem čertici udělal super cenu za mobil!!! Nemuže se vůbec stěžovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahojkyyyy ,jak se mate ?? Zdar Lukyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jsem vam uplne zapomnel rict... jsem dneska videl Octavii I a mela predek z Octavie II predface, ale to bylo neco hroznyho barva zluta taxi a jeste tohle, silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jsem vam uplne zapomnel rict... jsem dneska videl Octavii I a mela predek z Octavie II predface, ale to bylo neco hroznyho barva zluta taxi a jeste tohle, silenost škoda že nemáš foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Nemam, stal s tim autem hned vedle mne, ja cekal na semaforu na prechod a on mel cervenou, bylo mi blby tasit telefon a fotit ho sice jsem sel z fitka, ale prat jsem se nechtel, nerad nekomu ublizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Houmik: zdůř! Co Fiat? Ještě dejchá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Romariooo: ahoooj, jasny, paradicka jezdi jen po meste, takze zadny tyrani nebo nejaky zbesily vytaceni ja myslim, ze jestli ho nekdo nenabori, tak bude slouzit. Ale kazdej ho chodi ocumovat a pomalu ztracime pratele jako rodina zavist je hrozna, fakt... dneska uz ho chtela nejaka pani koupit od nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 HOUMIK: FAKT JO? vŽDYT TO AUTO BYLO RELATIVNĚ LEVNÉ NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobrý večer ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Romariooo: nebylo predrazene, pan majitel je docela zamozny podnikatel a zase mu tolik o penize neslo, coz byla vyhoda pro nas, jeste se slo o neco dolu s cenou Ono vypada opravdu moc dobre, az se treba stavis na ubytovani, tak se muzes podivat, vid Ja ho dneska zase ocumoval, je to krasny, kazdyho nejvic dostane, ze ma kotouce i vzadu. Prej, takovej malej hajzl a ma kotouce na vsech 4... to je asi nejcastejsi veta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobrý večer ve spolek ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky u Vás dneska tak lilo?? Byl jsem dělat v lese, abych si na chvilku odpočinul od učení a asi v 17h jsem musel utéct...promočenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U nas to ted prestalo, ale docela silnej vitr a hodne prselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Bedo.Tady chcalo jako o život...stěrače mi to málem nebrali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tady těd přeháňky... ale na druhou stranu, voda je potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tady těd přeháňky... ale na druhou stranu, voda je potřeba Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Romane, to mile rád veřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jo hele, přemýšlel jsem o tom dřevu a na něco jsem přišel...tak kdyžtak mi pošli po SZ tvůj skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Romane, to mile rád veřím Ahoj! Dnes jsem dal řeč s Jardou ohledně dřeva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) poslouchám...resp. čtu Editováno: 28. Květen 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Musime dát řeč s Najmisem co je schopnej dodat ale nesmi to být velky kusy viš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 disponuji x sekyrami a hydraulickou štípačkou dřeva...chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.