Květen 28, 200916 r Zlýýý??? Vždyt jsem čertici udělal super cenu za mobil!!! Nemuže se vůbec stěžovat!!!
Květen 28, 200916 r Jsem vam uplne zapomnel rict... jsem dneska videl Octavii I a mela predek z Octavie II predface, ale to bylo neco hroznyho barva zluta taxi a jeste tohle, silenost
Květen 28, 200916 r Jsem vam uplne zapomnel rict... jsem dneska videl Octavii I a mela predek z Octavie II predface, ale to bylo neco hroznyho barva zluta taxi a jeste tohle, silenost škoda že nemáš foto
Květen 28, 200916 r Nemam, stal s tim autem hned vedle mne, ja cekal na semaforu na prechod a on mel cervenou, bylo mi blby tasit telefon a fotit ho sice jsem sel z fitka, ale prat jsem se nechtel, nerad nekomu ublizuju
Květen 28, 200916 r Romariooo: ahoooj, jasny, paradicka jezdi jen po meste, takze zadny tyrani nebo nejaky zbesily vytaceni ja myslim, ze jestli ho nekdo nenabori, tak bude slouzit. Ale kazdej ho chodi ocumovat a pomalu ztracime pratele jako rodina zavist je hrozna, fakt... dneska uz ho chtela nejaka pani koupit od nas
Květen 28, 200916 r Romariooo: nebylo predrazene, pan majitel je docela zamozny podnikatel a zase mu tolik o penize neslo, coz byla vyhoda pro nas, jeste se slo o neco dolu s cenou Ono vypada opravdu moc dobre, az se treba stavis na ubytovani, tak se muzes podivat, vid Ja ho dneska zase ocumoval, je to krasny, kazdyho nejvic dostane, ze ma kotouce i vzadu. Prej, takovej malej hajzl a ma kotouce na vsech 4... to je asi nejcastejsi veta
Květen 28, 200916 r Taky u Vás dneska tak lilo?? Byl jsem dělat v lese, abych si na chvilku odpočinul od učení a asi v 17h jsem musel utéct...promočenej.
Květen 28, 200916 r jo hele, přemýšlel jsem o tom dřevu a na něco jsem přišel...tak kdyžtak mi pošli po SZ tvůj skype
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.