Květen 29, 200916 r To my mame na dnesek zamluveny nejaky stroj na urovnani ty raseliny za barakem, tak snad prset nebude. Smejdi Rekove, se tu se mnou ted handrkovali o cenu, maji smulu
Květen 29, 200916 r tak dnes poprve v tomto tydnu jsem v praci stihnul i posnidat driv nez prisel obed...
Květen 29, 200916 r ja jsem zase dnes poprve v tento tyden snidani nemel :-(( tak to jsme to prostridali pekne... tak a ted to zaclo leje jako z konve a zima jako krava.... pekny pocasi... jako na konec rijna....
Květen 29, 200916 r tak dnes poprve v tomto tydnu jsem v praci stihnul i posnidat driv nez prisel obed... Ahoj Ovi.Máš novyho šéfa nebo co?
Květen 29, 200916 r tak to jsme to prostridali pekne... tak a ted to zaclo leje jako z konve a zima jako krava.... pekny pocasi... jako na konec rijna.... se budu muset jit podivat ven jak to tam vypada, ale rano bylo fakt nadherne
Květen 29, 200916 r Asi me to dneska neba a sel bych dom ! a to je nejaka novinka?? ja si to dam tak do 1 a taky na to kaslu :-)
Květen 29, 200916 r Asi me to dneska neba a sel bych dom ! Co Ti bráni.Napiš inventura a hura domů...
Květen 29, 200916 r Co Ti bráni.Napiš inventura a hura domů... to kdyby ti delal zamestnanec tak by jsi asi nemel radost :-)
Květen 29, 200916 r Muj ''zamestnavatel'' mi dneska porad vola, uz me pekne sere a jeste je nasranej, ze ma zase o neco horsi vybavu v aute nez radovy pracovnik cerrtinka: ahoj
Květen 29, 200916 r Inventuru ? Hmmm ... mi vcera nabizela doktorka at zustanu tyden doma ... rezolutne sem ji to zamitl Precijen blizi se bike vikend tak to nejde
Květen 29, 200916 r Inventuru ? Hmmm ... mi vcera nabizela doktorka at zustanu tyden doma ... rezolutne sem ji to zamitl Precijen blizi se bike vikend tak to nejde to jsi udelal taky jedine dobre
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.