Květen 29, 200916 r Zitra máme taky velký hromadny výlet na kolech a přece jenom když bude pršet tak to bude opruz!
Květen 29, 200916 r Dob ré ránko všem.. du cestovat různě po městě a hlavně pro autíčko ze servisu tobe taky dobre rano
Květen 29, 200916 r Dob ré ránko všem.. du cestovat různě po městě a hlavně pro autíčko ze servisu zdarek koukam ze ty schanis BSG - uz mas nejaky nabidky? ja jsem BSG sehnal namontoval a vse nakodoval takze pohoda - ted schanim uz jen mlhovky co na to maji byt.... budes taky menit?
Květen 29, 200916 r tak já se jdu pomalu probouzet do nového dne ..svítí tu sluníčko ale je zima,tak uvidíme co se z toho vyhrbí..
Květen 29, 200916 r Hoj lidi. Tak je tady u mě Frigo a dělá menší nákup. Zdarec sousede,jakou dostane slevu?
Květen 29, 200916 r No podle toho jak bude hodnej a kdy udělá nějakou pařbu na chalupě. ahoj Rostíku,toho neznám ale také ho zdravím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.