Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zitra máme taky velký hromadny výlet na kolech a přece jenom když bude pršet tak to bude opruz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dob ré ránko všem.. du cestovat různě po městě a hlavně pro autíčko ze servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj Ovi.Máš novyho šéfa nebo co? cus ne jsem sef sam pro sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dob ré ránko všem.. du cestovat různě po městě a hlavně pro autíčko ze servisu tobe taky dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tobe taky dobre rano copak bylo autu že bylo v servisu?něco mi uteklo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dob ré ránko všem.. du cestovat různě po městě a hlavně pro autíčko ze servisu zdarek koukam ze ty schanis BSG - uz mas nejaky nabidky? ja jsem BSG sehnal namontoval a vse nakodoval takze pohoda - ted schanim uz jen mlhovky co na to maji byt.... budes taky menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ovi ahooj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 copak bylo autu že bylo v servisu?něco mi uteklo?? ja jsem auto v servisu nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ja jsem auto v servisu nemel to mělo být pro dadacka,pardon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ovi ahooj.. zdarek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já se vyjádřím jak se vrátím zatím páááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a čerti my po ajsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a čerti my po ajsku jj..páá dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak já se jdu pomalu probouzet do nového dne ..svítí tu sluníčko ale je zima,tak uvidíme co se z toho vyhrbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdarec všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdarec všem ahoj Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Hoj lidi. Tak je tady u mě Frigo a dělá menší nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj Jiříku Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Hoj lidi. Tak je tady u mě Frigo a dělá menší nákup. Zdarec sousede,jakou dostane slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No podle toho jak bude hodnej a kdy udělá nějakou pařbu na chalupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdarec všem breho dne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No podle toho jak bude hodnej a kdy udělá nějakou pařbu na chalupě. ahoj Rostíku,toho neznám ale také ho zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoooj konečně pátek vid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pršííííííííííííííííííí SAKRÁÁÁÁÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pršííííííííííííííííííí SAKRÁÁÁÁÁ nene lejeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.