Květen 29, 200916 r ještě nevím,musím číhnout na nějakej party-list ja ted nepiju tvrdej trochu se setrim... uz to nic nedelalo takze jen bier....
Květen 29, 200916 r ja ted nepiju tvrdej trochu se setrim... uz to nic nedelalo takze jen bier.... tak to já si nějakej dobrej drink dám
Květen 29, 200916 r ahoj, jsem tu na skok, vyrazím za chvilku na oběd a pak domů, tenhle týde toho bylo už dost a zítra hurá na chaloupku
Květen 29, 200916 r ahoj, jsem tu na skok, vyrazím za chvilku na oběd a pak domů, tenhle týde toho bylo už dost a zítra hurá na chaloupku ahoj Jardo na chaloupku?tak at ti vyjde počásko,tady pořád je hrozná zima a prší
Květen 29, 200916 r budu tam makat, přístřešek nad terasou, teda spíš normální dospělou pergolu s dospělou střechou
Květen 29, 200916 r budu tam makat, přístřešek nad terasou, teda spíš normální dospělou pergolu s dospělou střechou jo aha
Květen 29, 200916 r čerti už zase ne to je síla co.. před barákem se ani neohřálo, no trošku oschlo, to zase jo.. Parkovalo venku tak 20minut
Květen 29, 200916 r čerti už zase ne to je síla co.. před barákem se ani neohřálo, no trošku oschlo, to zase jo.. Parkovalo venku tak 20minut jak to mas s tou BSG a mlhovkama?
Květen 29, 200916 r jinak po O a pocasi jak na aprila - zima a chije-nechcije-chcije-nechcije....... hezky napsáno
Květen 29, 200916 r Promin, to sem opomněl. BSG nemám, ale mám kontakty kde sehnat za celkem dobrou cenu.. Jinak mlhovky mám na to dělaný, jenom sem o pár dnů unikl i kodování BSG pro corner.. Možná kdyby to byla elegance, tak už to tam mám. A pokud myslíš mlhovky ve smyslu toho, že se naklápí či co, tak to nepotřebuju, já chcu corner pro čistě makeupovou záležitost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.