jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nene lejeee tady už nelejeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 konečně pátek vid.. pátek,pařby čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tady už nelejeee tak se hned nevytahuj Jiříku,joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pátek,pařby čas mas recht predsedo kam razis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak se hned nevytahuj Jiříku,joooo tak už prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 mas recht predsedo kam razis? ještě nevím,musím číhnout na nějakej party-list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak už prší to máš za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to máš za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ještě nevím,musím číhnout na nějakej party-list ja ted nepiju tvrdej trochu se setrim... uz to nic nedelalo takze jen bier.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ja ted nepiju tvrdej trochu se setrim... uz to nic nedelalo takze jen bier.... tak to já si nějakej dobrej drink dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj hospůdko.Tak jste po obědě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj hospůdko.Tak jste po obědě??? co se mě týká,ne e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Akorát mizím na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ja mizim do CB s Favoritem a karou plnou palet to bude jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj, jsem tu na skok, vyrazím za chvilku na oběd a pak domů, tenhle týde toho bylo už dost a zítra hurá na chaloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj, jsem tu na skok, vyrazím za chvilku na oběd a pak domů, tenhle týde toho bylo už dost a zítra hurá na chaloupku ahoj Jardo na chaloupku?tak at ti vyjde počásko,tady pořád je hrozná zima a prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 budu tam makat, přístřešek nad terasou, teda spíš normální dospělou pergolu s dospělou střechou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 budu tam makat, přístřešek nad terasou, teda spíš normální dospělou pergolu s dospělou střechou jo aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nazdar pracanti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nazdar pracanti no ahoj,co auto,už je doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 čerti už zase ne to je síla co.. před barákem se ani neohřálo, no trošku oschlo, to zase jo.. Parkovalo venku tak 20minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 čerti už zase ne to je síla co.. před barákem se ani neohřálo, no trošku oschlo, to zase jo.. Parkovalo venku tak 20minut jak to mas s tou BSG a mlhovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jinak po O a pocasi jak na aprila - zima a chije-nechcije-chcije-nechcije....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jinak po O a pocasi jak na aprila - zima a chije-nechcije-chcije-nechcije....... hezky napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Promin, to sem opomněl. BSG nemám, ale mám kontakty kde sehnat za celkem dobrou cenu.. Jinak mlhovky mám na to dělaný, jenom sem o pár dnů unikl i kodování BSG pro corner.. Možná kdyby to byla elegance, tak už to tam mám. A pokud myslíš mlhovky ve smyslu toho, že se naklápí či co, tak to nepotřebuju, já chcu corner pro čistě makeupovou záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.