Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj Dádo Ahoj Čertice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Asi zavolám tomu "kontaktu" jestli má BSG mám to už schválené od máti, jenom nefím jak s montáží.. To ještě nemám domyšlený ale autorizáku to nesvěřím, páč ti mi tvrdí, že vlastně skoro nic nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj DádoAhoj Čertice. ahoj Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj Romane Ahoj.Telefon dnes odešel směrem k Tobě.Škoda žes nechtěla ty repráčky k tomu ale jinak je potřeba uschovat záruční list od mobilu v připadě reklamaci.Zaruka je potvrzená v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Asi zavolám tomu "kontaktu" jestli má BSG mám to už schválené od máti, jenom nefím jak s montáží.. To ještě nemám domyšlený ale autorizáku to nesvěřím, páč ti mi tvrdí, že vlastně skoro nic nejde to je normal - u nich nic nejde... aha ty mas nejaky posledni rocnik tak to jsi potom vysmatej.... ja prave shanim jeste mlhovky... jinak OII (teda predface) nema nataceci mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj.Telefon dnes odešel směrem k Tobě.Škoda žes nechtěla ty repráčky k tomu ale jinak je potřeba uschovat záruční list od mobilu v připadě reklamaci.Zaruka je potvrzená v krabici oki děkuji moc,takže v pondělí napíšu jak dorazil a jestli vůbec dorazil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já mám takové pěkné datum výroby 6. 6. 2006 já si to myslel no že nejsou natáčecí ale víš co, mi to je celkem jedno jaké jsou já chci jenom blik vlevo resp blik vpravo podle volantu, stejně většinou zatáčky řežu přes 30, takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Bud v ponděli nebo v utery by měl byt u Tebe.Je fakt pěknej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 DADACKU tak pěkný relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Romčo: já si telefon vybírám ne podle pěknosti, ale podle funkčnosti proto u mě vedou neforemný, velký a hnusný PDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 čertí: díky díky bude potřeba no, ale štve mě to, že vím, že nic nedělám do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jdu se už taky konečně najíst,zatím se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jdu se už taky konečně najíst,zatím se mějte Tak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jdu se už taky konečně najíst,zatím se mějte jj dobrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Vidiš to... u mě to je opačně! Já potřebuju jen modrej zub,kvalitní displej a foták. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Sem tu zas páč sem ani neodešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nemužu ani nikam jit...venku leje jako o život! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tady slunkoooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tady je to kazdych 10 minut jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tady je taky po dešti ale na jak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak sem zpátky,,jojo stím počasím,tady leje,pak je jasno jak v létě a za pět minut zase mraky a prší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahoj hospůdko.Asi jsem tady sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to vis vsichni uz jsou na vejkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 V tomhle počasi toho moc dělat nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Vidiš to... u mě to je opačně! Já potřebuju jen modrej zub,kvalitní displej a foták. Já sice fotak v telefonu "chcu", ale nemusí být vůbec kvalitní, páč víme, jak to vypadá s fotáky v telefonu. 8mpx rozlišení je sice nááááááádherný a super reklamní tah (víc je lpřece líp) ale jak může taková fotka vypadat, když má 0,5-1mb, snímací čip velikost 2x2mm a před tím něco, co si říká "sklo". Mám svoje zrcadlo a už mě asi nikdo na nic jinýho nikdy neuvrtá, je to sice těžší záležitost, ale ty fotečky BT má dneska "každej" krám a dipleje 240x320 snad už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.