Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Dádo

Ahoj Čertice.

Asi zavolám tomu "kontaktu" jestli má BSG :D:) mám to už schválené od máti, jenom nefím jak s montáží.. To ještě nemám domyšlený :D ale autorizáku to nesvěřím, páč ti mi tvrdí, že vlastně skoro nic nejde :smich:

Ahoj Dádo

Ahoj Čertice.

ahoj Romane :p

ahoj Romane :p

Ahoj.Telefon dnes odešel směrem k Tobě.Škoda žes nechtěla ty repráčky k tomu ale jinak je potřeba uschovat záruční list od mobilu v připadě reklamaci.Zaruka je potvrzená v krabici :)

Asi zavolám tomu "kontaktu" jestli má BSG :D:) mám to už schválené od máti, jenom nefím jak s montáží.. To ještě nemám domyšlený :D ale autorizáku to nesvěřím, páč ti mi tvrdí, že vlastně skoro nic nejde :smich:

to je normal - u nich nic nejde... aha ty mas nejaky posledni rocnik tak to jsi potom vysmatej.... ja prave shanim jeste mlhovky... jinak OII (teda predface) nema nataceci mlhovky...

Ahoj.Telefon dnes odešel směrem k Tobě.Škoda žes nechtěla ty repráčky k tomu ale jinak je potřeba uschovat záruční list od mobilu v připadě reklamaci.Zaruka je potvrzená v krabici :)

oki děkuji moc,takže v pondělí napíšu jak dorazil a jestli vůbec dorazil....

Já mám takové pěkné datum výroby ;) 6. 6. 2006 :) já si to myslel no že nejsou natáčecí :) ale víš co, mi to je celkem jedno jaké jsou ;) já chci jenom blik vlevo resp blik vpravo podle volantu, stejně většinou zatáčky řežu přes 30, takže :D

Bud v ponděli nebo v utery by měl byt u Tebe.Je fakt pěknej!

DADACKU tak pěkný relax kol11

Romčo: já si telefon vybírám ne podle pěknosti, ale podle funkčnosti :smich: proto u mě vedou neforemný, velký a hnusný PDA :p

čertí: díky díky kol5 bude potřeba no, ale štve mě to, že vím, že nic nedělám do školy :(

kol117 jdu se už taky konečně najíst,zatím se mějte

Tak dobrou chuť ;)

jj dobrou!

Vidiš to... u mě to je opačně! Já potřebuju jen modrej zub,kvalitní displej a foták.

Sem tu zas páč sem ani neodešel lol

Nemužu ani nikam jit...venku leje jako o život!

Tady slunkoooooooo

tady je to kazdych 10 minut jinak....

Tady je taky po dešti ale na jak dlouho...

tak sem zpátky,,jojo stím počasím,tady leje,pak je jasno jak v létě a za pět minut zase mraky a prší..

Ahoj hospůdko.Asi jsem tady sám...

to vis vsichni uz jsou na vejkendu...

V tomhle počasi toho moc dělat nedá...

Vidiš to... u mě to je opačně! Já potřebuju jen modrej zub,kvalitní displej a foták.

Já sice fotak v telefonu "chcu", ale nemusí být vůbec kvalitní, páč víme, jak to vypadá s fotáky v telefonu. 8mpx rozlišení je sice nááááááádherný a super reklamní tah (víc je lpřece líp) ale jak může taková fotka vypadat, když má 0,5-1mb, snímací čip velikost 2x2mm a před tím něco, co si říká "sklo". Mám svoje zrcadlo a už mě asi nikdo na nic jinýho nikdy neuvrtá, je to sice těžší záležitost, ale ty fotečky kol5

BT má dneska "každej" krám a dipleje 240x320 snad už taky :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.