Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No já to za chvilku asi taky balím ;) jedu dát minisrázek s jedním uživatelem :) má mi dát věcičky do kufru pro O II a pak skočím něco koupit a asi přímo na Zámeček B)

to vis vsichni uz jsou na vejkendu...

co to je vejkend? Já mám jedině středu:smich:

Dádo: kolik máš střed v tejdnu? :smich:

Romčo: mám začít počítat? já jen abych to do konce týdne stihl :smich:lol:smich:

Dádo: a co fotky??? Slibil jsi mi nějaké v prádle! :)

tak mladezi dnes uz to v praci fakt nejde.... neda se nic delat... mejte se a jdu se pripravit na vecerni pivo.... :D

ZDAREC!!

Večerní pivo nebo večerní sport? :smich:

Večerní pivo nebo večerní sport? :smich:

nejdriv volejbal nebo squash a potom pivo... to da rozum preci :D

Romčo, já nefím kolik mám oblečenýho.. a vůbec, nemůžu ti nachrlit všecko hned :p:D musím si nechat rezervu andílek, až bude krize :smich:

:smich: no tak jo...ukecal jsi mě! Asi se půjdu provětrat...

Já jedu, pá

dobre odpoledne :-)

čest soudruzi...dneska pusto prázdno...

zase jsem si dal adrenalin na dálnici když mi v průtrži přetaly stírat stěrače...to se pak blbě předjíždí náklaďáky...

joo tak to neni prijemny :-) dnes to stalo za prd i se steracema .-)

nazdárek,to je venku ale nádherně celý den ,cože se někde neopalujete?? :smich::smich:

Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid...

nazdárek,to je venku ale nádherně celý den ,cože se někde neopalujete?? :smich::smich:

tady se dalo ale jen rano :-)

Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid...

a sterace se uplne zastavily??

Jojo úplně se zastavily...ale zachvíli se zase rozeběhnou...

Bylzde: to mi občas dělala OII, potvůrka, dneska stírala jak měla :) mám dojem, ale že mi toto dělá jen v nejvyšší poloze páčky.

Tak jsem se ted projel v krupobití :) zatsihlo mě to asi 100m od baráku, tak jsem si nějakou dobu počkal v autě :)

Ted kafčo,ěnajký lehký papu (zbytek se dojím na MCdonaldu) a jedu an Zámeček :p de se paříííííííít B) (čtěte učit)

Jojo úplně se zastavily...ale zachvíli se zase rozeběhnou...

a chodi pomalu??

baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? ;)

Upraveno od dadacek

baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? ;)

u octavii 1 zarustaly ty pouzdra ve, kterych se sterace otaceji a tak se menil cely ten mechanismus pod prednim oknem. Ale jak to je u O2 netusim

je někdo v hospůdce??

tak je tu nekdo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.