Květen 29, 200916 r No já to za chvilku asi taky balím jedu dát minisrázek s jedním uživatelem má mi dát věcičky do kufru pro O II a pak skočím něco koupit a asi přímo na Zámeček
Květen 29, 200916 r to vis vsichni uz jsou na vejkendu... co to je vejkend? Já mám jedině středu:smich:
Květen 29, 200916 r tak mladezi dnes uz to v praci fakt nejde.... neda se nic delat... mejte se a jdu se pripravit na vecerni pivo.... ZDAREC!!
Květen 29, 200916 r Večerní pivo nebo večerní sport? nejdriv volejbal nebo squash a potom pivo... to da rozum preci
Květen 29, 200916 r Romčo, já nefím kolik mám oblečenýho.. a vůbec, nemůžu ti nachrlit všecko hned musím si nechat rezervu , až bude krize
Květen 29, 200916 r čest soudruzi...dneska pusto prázdno... zase jsem si dal adrenalin na dálnici když mi v průtrži přetaly stírat stěrače...to se pak blbě předjíždí náklaďáky...
Květen 29, 200916 r Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid...
Květen 29, 200916 r nazdárek,to je venku ale nádherně celý den ,cože se někde neopalujete?? tady se dalo ale jen rano :-)
Květen 29, 200916 r Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid... a sterace se uplne zastavily??
Květen 29, 200916 r Bylzde: to mi občas dělala OII, potvůrka, dneska stírala jak měla mám dojem, ale že mi toto dělá jen v nejvyšší poloze páčky. Tak jsem se ted projel v krupobití zatsihlo mě to asi 100m od baráku, tak jsem si nějakou dobu počkal v autě Ted kafčo,ěnajký lehký papu (zbytek se dojím na MCdonaldu) a jedu an Zámeček de se paříííííííít (čtěte učit)
Květen 29, 200916 r baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? Upraveno Květen 29, 200916 r od dadacek
Květen 29, 200916 r baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? u octavii 1 zarustaly ty pouzdra ve, kterych se sterace otaceji a tak se menil cely ten mechanismus pod prednim oknem. Ale jak to je u O2 netusim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.