dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No já to za chvilku asi taky balím jedu dát minisrázek s jedním uživatelem má mi dát věcičky do kufru pro O II a pak skočím něco koupit a asi přímo na Zámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to vis vsichni uz jsou na vejkendu... co to je vejkend? Já mám jedině středu:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dádo: kolik máš střed v tejdnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Romčo: mám začít počítat? já jen abych to do konce týdne stihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dádo: a co fotky??? Slibil jsi mi nějaké v prádle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak mladezi dnes uz to v praci fakt nejde.... neda se nic delat... mejte se a jdu se pripravit na vecerni pivo.... ZDAREC!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Večerní pivo nebo večerní sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Večerní pivo nebo večerní sport? nejdriv volejbal nebo squash a potom pivo... to da rozum preci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Romčo, já nefím kolik mám oblečenýho.. a vůbec, nemůžu ti nachrlit všecko hned musím si nechat rezervu , až bude krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no tak jo...ukecal jsi mě! Asi se půjdu provětrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já jedu, pá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 dobre odpoledne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 čest soudruzi...dneska pusto prázdno... zase jsem si dal adrenalin na dálnici když mi v průtrži přetaly stírat stěrače...to se pak blbě předjíždí náklaďáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 joo tak to neni prijemny :-) dnes to stalo za prd i se steracema .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nazdárek,to je venku ale nádherně celý den ,cože se někde neopalujete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 nazdárek,to je venku ale nádherně celý den ,cože se někde neopalujete?? tady se dalo ale jen rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Musím to nechat udělat...měl jsem to sice u Garnyho,ale vyměnil něco jiného než kde byla chyba...pojedu příští týden na výměnu oleje do servisu, tak je to nechám udělat ať mám klid... a sterace se uplne zastavily?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jojo úplně se zastavily...ale zachvíli se zase rozeběhnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Bylzde: to mi občas dělala OII, potvůrka, dneska stírala jak měla mám dojem, ale že mi toto dělá jen v nejvyšší poloze páčky. Tak jsem se ted projel v krupobití zatsihlo mě to asi 100m od baráku, tak jsem si nějakou dobu počkal v autě Ted kafčo,ěnajký lehký papu (zbytek se dojím na MCdonaldu) a jedu an Zámeček de se paříííííííít (čtěte učit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jojo úplně se zastavily...ale zachvíli se zase rozeběhnou... a chodi pomalu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? Editováno: 29. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 baurak: chodí pomalu.. sice to enbylo an mě, ale dovolím si reagovat.. je to sand nějaká chybka o které víš? u octavii 1 zarustaly ty pouzdra ve, kterych se sterace otaceji a tak se menil cely ten mechanismus pod prednim oknem. Ale jak to je u O2 netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 je někdo v hospůdce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak je tu nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.