Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak už mám asi hodinku po obědě a řeším ted parádní úkol jak dostat zásilku dneska z Phy do Brna...kurýr za to chce 4litry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Odvez na svy naklady a vyjde ti to o hodne levneji.,,, .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak to je krasny... ja jsem se zase s kamosem pobavil na toto tema v tunisu s ruskama... taky pekny a pratelsky.... Hele mám dva metry a nejsem žádný párátko a ty holky tam z toho byly úplně v prdeli.....tak nevyužij toho,když můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Odvez na svy naklady a vyjde ti to o hodne levneji.,,, .) No jasný no...platila by to firma,ale je to raketa..uvidím..možná si dneska udělám výlet do brna ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Hele mám dva metry a nejsem žádný párátko a ty holky tam z toho byly úplně v prdeli.....tak nevyužij toho,když můžeš :smich: jak se to zpiva bobiku? Ty holky to tak chtely.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak to rozhodopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 aková černoška to musí být pochutnáníčko...ta musí svítit v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ahoj ahoj, koukam ze to tady pekne jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ahoj ahoj, koukam ze to tady pekne jede zdar taky cumim jak se to tu rozfofrovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a ja jsem porad v perdeli :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No trochu se to tady rozhýbalo po tom obědě... A nejen tady:) Tak do Brna naštěstí nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a ja jsem porad v perdeli :-(( ty hrozne makas - dej si pauzu obcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No trochu se to tady rozhýbalo po tom obědě...A nejen tady:) Tak do Brna naštěstí nemusím... a jak jsi to poresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ty hrozne makas - dej si pauzu obcas jj makam ale snad od pondeli bude malinko klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ov:no domluvil jsem to s naším Obch. zástupcem a poslal mu to na mail a on to předá vytisknuté další osobě Trochu komplikované,ale ušetřil jsem firmě 4000 Škoda že aspoň půlku z toho nebudu mít na premiích..to bych pak šetřil častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jo rekni jim - budu vam setrit na klady ale 40% z usetrenyho pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak já mizím cvičit a pak do sauny..tak zatím čabas a budu tady kolem 21.00...mějte se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Koukam,že se všeci přestehovali do ksychtoveho vlakna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ahoj chlapáci.Něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Moje nova fotka ve tvem vlakne ) ... jinac jsem akorat stihl navstivit dve zname a je mi fajn .,, .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 nene jsme tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Uvazuju co delat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jste borci s těma fotkama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ukazuješ doma s kým si povídáš na netu ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 taky už jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.