Leden 20, 200916 r tak už mám asi hodinku po obědě a řeším ted parádní úkol jak dostat zásilku dneska z Phy do Brna...kurýr za to chce 4litry...
Leden 20, 200916 r tak to je krasny... ja jsem se zase s kamosem pobavil na toto tema v tunisu s ruskama... taky pekny a pratelsky.... Hele mám dva metry a nejsem žádný párátko a ty holky tam z toho byly úplně v prdeli.....tak nevyužij toho,když můžeš
Leden 20, 200916 r Odvez na svy naklady a vyjde ti to o hodne levneji.,,, .) No jasný no...platila by to firma,ale je to raketa..uvidím..možná si dneska udělám výlet do brna ještě
Leden 20, 200916 r Hele mám dva metry a nejsem žádný párátko a ty holky tam z toho byly úplně v prdeli.....tak nevyužij toho,když můžeš :smich: jak se to zpiva bobiku? Ty holky to tak chtely....
Leden 20, 200916 r No trochu se to tady rozhýbalo po tom obědě... A nejen tady:) Tak do Brna naštěstí nemusím...
Leden 20, 200916 r No trochu se to tady rozhýbalo po tom obědě...A nejen tady:) Tak do Brna naštěstí nemusím... a jak jsi to poresil?
Leden 20, 200916 r ty hrozne makas - dej si pauzu obcas jj makam ale snad od pondeli bude malinko klid
Leden 20, 200916 r ov:no domluvil jsem to s naším Obch. zástupcem a poslal mu to na mail a on to předá vytisknuté další osobě Trochu komplikované,ale ušetřil jsem firmě 4000 Škoda že aspoň půlku z toho nebudu mít na premiích..to bych pak šetřil častěji
Leden 20, 200916 r Tak já mizím cvičit a pak do sauny..tak zatím čabas a budu tady kolem 21.00...mějte se..
Leden 20, 200916 r Moje nova fotka ve tvem vlakne ) ... jinac jsem akorat stihl navstivit dve zname a je mi fajn .,, .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.