Květen 29, 200916 r tak kamaradi uz volali takze 2 faze treninku zacina... valime na tocaka CEST soudruzi a soudruzky..
Květen 29, 200916 r jee ty tu jsi taky tak jak? jojo jsem tu takéé..co tu děláš ty,tebe sem tu takhle večer myslím ještě neviděla áá ty už mizíš,no tak se měj čauky
Květen 29, 200916 r tak kamaradi uz volali takze 2 faze treninku zacina... valime na tocaka CEST soudruzi a soudruzky.. Taky jen prolítávám,za chvilku odjezd do centra dění
Květen 29, 200916 r Jeeeezis ja chtel jit do skoly do Mnichova, ale padlo to kvuli ubytovani, tezko se tam da sehnat. Ted prijeli hosti z Mnichova a prej, kdybych chtel, tak mi neco sezenou, ze mam rict kdybych tohle zjistil driv, sakra lol
Květen 29, 200916 r Autor Ol@f jede určitě ale kdo další to nevím . Já tu zase od středy nebyl tak nevím na čem se domlouvali.
Květen 29, 200916 r Ol@f jede určitě ale kdo další to nevím . Já tu zase od středy nebyl tak nevím na čem se domlouvali. Pěkně na to prdiš!
Květen 29, 200916 r Autor Se znám . Jak sem sedneš tak ten čas tak letí a pak bych určitě zapomněl jít do hokny
Květen 29, 200916 r Romariooo: ted jsem byl venku s Fiatkem zase to je takova mala raketka jinak to jde, prijely k nam dneska pekny slecny na ubytovani a pak jedna pekna Nemka takze spokojenost co ty?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.