Květen 29, 200916 r Autor A co jinak HF? Klid? Včera a dneska byl už ani nevím po jak dlouhý době ale počítám že ne na dlouho . Jinak vše při starým. Asi pojedu v úterý na otočku do Prahy a poznám i druhou Martinovu bábu !!! Upraveno Květen 29, 200916 r od Hrábě Fernétti
Květen 29, 200916 r Včera a dneska byl už ani nevím po jak dlouhý době ale počítám že ne na dlouho . Jinak vše při starým. Asi pojedu v úterý na otočku do Prahy a poznám i druhou Martinovu bábu !!! Kdo je Martin?
Květen 29, 200916 r Autor Napřed vůbec nechtěla a já teda taky aby jsme se poznali a teď mě ji strčí do auta abych jí něco odvezl do Prahy. To bude jízda - doufám že když se se mnou sveze jednou tak to bude naposledy !!!
Květen 29, 200916 r Napřed vůbec nechtěla a já teda taky aby jsme se poznali a teď mě ji strčí do auta abych jí něco odvezl do Prahy. To bude jízda - doufám že když se se mnou sveze jednou tak to bude naposledy !!! Tak o tom bych nepochyboval!
Květen 29, 200916 r Autor Ježe já mám spíš obavy z toho až zjistí jak "svižně" jezdím po dálnici tak že se jí nezbavím .
Květen 30, 200916 r je někdo v hospůdce?? Toho času v reálné Dobré ránko přeji. Dá si někdo na obídek smažený hermelíny ? A pak asi sekanou a k tomu řekněme bramborová kaše?
Květen 30, 200916 r A co se týče autosalonu přímo v Brně (výstavy) tak bych vám něco prozradil, ale bohužel nemůžu MOžná tu je na foru to někde psané, ale nevšiml jsem si.. docela škoda, ale zase chápu
Květen 30, 200916 r dobrou chut, pokud prave obedvate :-) bauri,díky díky..koukám,dnes jsou všichni na kolech,že je tu mrtvo..co ty,jakej byl večerní výjezd za akcí?
Květen 30, 200916 r taky bych sel na kolo ale je hnusne tak se asi nic konat nebude, jojo vecer to bylo hodne zabavny :-)
Květen 30, 200916 r Autor bauri,díky díky..koukám,dnes jsou všichni na kolech,že je tu mrtvo... Všichni né !!! V takovým počasí co bylo u nás bych stejně na kole nejel i kdybych musel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.