Hrábě Fernétti Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) A co jinak HF? Klid? Včera a dneska byl už ani nevím po jak dlouhý době ale počítám že ne na dlouho . Jinak vše při starým. Asi pojedu v úterý na otočku do Prahy a poznám i druhou Martinovu bábu !!! Editováno: 29. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Včera a dneska byl už ani nevím po jak dlouhý době ale počítám že ne na dlouho . Jinak vše při starým. Asi pojedu v úterý na otočku do Prahy a poznám i druhou Martinovu bábu !!! Kdo je Martin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Alčin synátor - ten malej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Alčin synátor - ten malej. Jo ták!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Napřed vůbec nechtěla a já teda taky aby jsme se poznali a teď mě ji strčí do auta abych jí něco odvezl do Prahy. To bude jízda - doufám že když se se mnou sveze jednou tak to bude naposledy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Napřed vůbec nechtěla a já teda taky aby jsme se poznali a teď mě ji strčí do auta abych jí něco odvezl do Prahy. To bude jízda - doufám že když se se mnou sveze jednou tak to bude naposledy !!! Tak o tom bych nepochyboval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ježe já mám spíš obavy z toho až zjistí jak "svižně" jezdím po dálnici tak že se jí nezbavím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobré ráno..kafíčko a autosalon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobré ráno..postel a notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 je někdo v hospůdce?? Toho času v reálné Dobré ránko přeji. Dá si někdo na obídek smažený hermelíny ? A pak asi sekanou a k tomu řekněme bramborová kaše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Sakra to zas byla smršť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A co se týče autosalonu přímo v Brně (výstavy) tak bych vám něco prozradil, ale bohužel nemůžu MOžná tu je na foru to někde psané, ale nevšiml jsem si.. docela škoda, ale zase chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrý už odpoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobrou chut, pokud prave obedvate :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobrou chut, pokud prave obedvate :-) bauri,díky díky..koukám,dnes jsou všichni na kolech,že je tu mrtvo..co ty,jakej byl večerní výjezd za akcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 taky bych sel na kolo ale je hnusne tak se asi nic konat nebude, jojo vecer to bylo hodne zabavny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 já nějak ještě obědvat nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 já nějak ještě obědvat nemůžu japato?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 japato?? bylo to včera nějaký moc přísný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 bylo to včera nějaký moc přísný tak trosku jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak trosku jsem si to myslel už nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jj klasicka veta po kalbe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 bauri,díky díky..koukám,dnes jsou všichni na kolech,že je tu mrtvo... Všichni né !!! V takovým počasí co bylo u nás bych stejně na kole nejel i kdybych musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 já nějak ještě obědvat nemůžu Krušnej pátek jako tradičně ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 No nic,jdu to zkusit ven rozchodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.