Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) No nic,jdu to zkusit ven rozchodit. Já bych spíš doporučoval vyrovnat hladinu v krvi !!! Editováno: 30. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 No nic,jdu to zkusit ven rozchodit. to rozbehas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak sem to trošku rozchodil,dal jsem si polívku s játrovýma knedlíčkama a je to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To mě připomínáš jak jsem to rozcházel já nedávno v Turnově poránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To mě připomínáš jak jsem to rozcházel já nedávno v Turnově poránu Ale pomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Pomohlo, ale hlavně až polívka a něco do žaludku. Toto se stane tak jednou za sto let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jednou,maximálně dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jeste ze nemusim nic rozhanet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Taky na Tebe dojde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 už nepiju To já říkám pokaždý už tak 6 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Taky na Tebe dojde !!! Už moc neeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Se asi brzo stavím udělat hloubkovou kontrolu na zámeček !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To bys MĚL !!! Zrovna včera na tebe padla řeč že se flákáš někde a my tam sami akorát bys neměl kde parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ty kraaaaavo, tady leje, to je v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 čauky,je tu někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobré odpoledne tak co děláte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nasrane sedim a premyslim, jestli mam za slecnou (jinou, novou) dojet autem tady po meste nebo mam pockat, az prestane prset a pujdeme do mesta se projit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nasrane sedim a premyslim, jestli mam za slecnou (jinou, novou) dojet autem tady po meste nebo mam pockat, az prestane prset a pujdeme do mesta se projit. už je nová slečna jo?nedávno si se s jednou rozcházel..ty to bereš hopem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) už nová slečna jo? EDIT: cerrtinka byla rychlejší Editováno: 30. Květen 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Neni to nova slecna, teda jako asi bychom sli na prochazku, ale neni to pritelkyne moje slecny nebudeme rozebirat uz, jeste bych se proflaknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 kamarád taky ráád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jako, co jsem mel maximum, tak bylo 6 holek, ale uz mi lezly do penez hodne to se fakt nedalo... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 no ty vole...to raději 6 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mno jo... clovek vzdycky prijede na tech svych 110 bilych konich a je vymalovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To bys MĚL !!!Zrovna včera na tebe padla řeč že se flákáš někde a my tam sami akorát bys neměl kde parkovat A nezavoláte !!! A to jsem zrovna včera dumal co doma když jsem dojel v 21:00 z hokny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.