Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jo tak to ti tedka nepovím, hlavně musím vstát.. nebo se nechám vzbudit každopádně dopoledne to spíš bude mega nabitý Bud rád že máš práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Aby Ti po něm ale nebylo pokud ho ale nezchladíš třeba rumem Ty rumíka mám a vidíš, do čajíku mě nenapadl, jenže já tedka potřebuju mít hlavu střízlivou víš.. hodně střízlivou. Něco jako racionální pohled na svět, žádný poflakování..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Romčo proč myslíš? A není práce jako práce, budu lítat (no asi zpohodlním, tkaže jezdit) po Brně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobrý večer Dobrej i Tobě do Varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 že by golf ?!? Taky se tam ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ty rumíka mám a vidíš, do čajíku mě nenapadl, jenže já tedka potřebuju mít hlavu střízlivou víš.. hodně střízlivou. Něco jako racionální pohled na svět, žádný poflakování..? Sice to moc neladí se sobotním večerem ale i já mám sem tam takové soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Taky se tam ukážu Tak to já se pro změnu ukážu večer v hokně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Hrábě jaká linka at vím kam nastoupit i když já pojedu by car.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Sice to moc neladí se sobotním večerem ale i já mám sem tam takové soboty Proč ne.. já mívám soboty oddychové.. No a super, tedka mi bratr volal, že dojde s asi 6ti lidma, skvělý, ale že prej mě vyspat enchají to chuc vidět resp slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Hrábě jaká linka at vím kam nastoupit i když já pojedu by car.. To naštěstí žádná páč mám posun - co dojedou busy z venku tak protáhnout mycí linkou (pokud bude tak jako dneska), na kanále nechat zamést a natankovat a odstavit pokud tam není nějaká hokna. Když neprší nebo to není v zimě tak je to dobrej šolíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 ... To bude velkej klid na spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 RAMMSTEIN jedou na turnéééééééééé -_- :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To bude velkej klid na spaní Doufám, žemi nějaká jeho kamarádka přijde povědět pohádku na spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Myslíte, že ještě dneska odsud vypadnu spát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Doufám, žemi nějaká jeho kamarádka přijde povědět pohádku na spaní Nech si poslat dvě a jednu mě přepošli !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Myslíte, že ještě dneska odsud vypadnu spát? Tak to si říkám každej večer když vlezu na fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 to nevim ale někdo tu semnou snad jještě zůstane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To si piš že zůstane Já se do pelechu určitě ještě nechystám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To si piš že zůstane Já se do pelechu určitě ještě nechystám !!! no ak super,,já už v pelechu jsem ale se spaním to tak žhavý není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu. dobrou dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu. Tak teda dobrou s tou jednou bráchovou kamarádkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 no ak super,,já už v pelechu jsem ale se spaním to tak žhavý není To já mám pelech jenom kousek vedle ale včera jsem se tu zasekl (jako tradičně) a dopoledne se dospal tak není kam spěchat. A stejně jdu zítra na noční tak v tom nebudu mět aspoň takovej hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To já mám pelech jenom kousek vedle ale včera jsem se tu zasekl (jako tradičně) a dopoledne se dospal tak není kam spěchat. A stejně jdu zítra na noční tak v tom nebudu mět aspoň takovej hokej no tak ok..a jaký si měl den?taky tam máte takovou zimu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Všude střídavě oblačno. Venku dopoledne pršelo, k večeru vylezl oskar tak bylo super a teď je zataženo a jenom 10°C - no nic moc . A jinak taky nic moc . Jenom na večer bylo líp páč jsem jel do Brna. Editováno: 30. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.