Květen 30, 200916 r Jo tak to ti tedka nepovím, hlavně musím vstát.. nebo se nechám vzbudit každopádně dopoledne to spíš bude mega nabitý Bud rád že máš práci!
Květen 30, 200916 r Aby Ti po něm ale nebylo pokud ho ale nezchladíš třeba rumem Ty rumíka mám a vidíš, do čajíku mě nenapadl, jenže já tedka potřebuju mít hlavu střízlivou víš.. hodně střízlivou. Něco jako racionální pohled na svět, žádný poflakování..?
Květen 30, 200916 r Romčo proč myslíš? A není práce jako práce, budu lítat (no asi zpohodlním, tkaže jezdit) po Brně..
Květen 30, 200916 r Autor Ty rumíka mám a vidíš, do čajíku mě nenapadl, jenže já tedka potřebuju mít hlavu střízlivou víš.. hodně střízlivou. Něco jako racionální pohled na svět, žádný poflakování..? Sice to moc neladí se sobotním večerem ale i já mám sem tam takové soboty
Květen 30, 200916 r Sice to moc neladí se sobotním večerem ale i já mám sem tam takové soboty Proč ne.. já mívám soboty oddychové.. No a super, tedka mi bratr volal, že dojde s asi 6ti lidma, skvělý, ale že prej mě vyspat enchají to chuc vidět resp slyšet
Květen 30, 200916 r Autor Hrábě jaká linka at vím kam nastoupit i když já pojedu by car.. To naštěstí žádná páč mám posun - co dojedou busy z venku tak protáhnout mycí linkou (pokud bude tak jako dneska), na kanále nechat zamést a natankovat a odstavit pokud tam není nějaká hokna. Když neprší nebo to není v zimě tak je to dobrej šolíšek
Květen 30, 200916 r To bude velkej klid na spaní Doufám, žemi nějaká jeho kamarádka přijde povědět pohádku na spaní
Květen 30, 200916 r Autor Doufám, žemi nějaká jeho kamarádka přijde povědět pohádku na spaní Nech si poslat dvě a jednu mě přepošli !!!
Květen 30, 200916 r Autor Myslíte, že ještě dneska odsud vypadnu spát? Tak to si říkám každej večer když vlezu na fórum
Květen 30, 200916 r Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu.
Květen 30, 200916 r To si piš že zůstane Já se do pelechu určitě ještě nechystám !!! no ak super,,já už v pelechu jsem ale se spaním to tak žhavý není
Květen 30, 200916 r Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu. dobrou dádo
Květen 30, 200916 r Autor Dobrou všem co tu jsou/budou/ ještě se ukážou, já du usínat.. možná se ještě ukážu na icq, pokud se budu chtít učit. Zatím se mějte a dobrou všem dopředu. Tak teda dobrou s tou jednou bráchovou kamarádkou
Květen 30, 200916 r Autor no ak super,,já už v pelechu jsem ale se spaním to tak žhavý není To já mám pelech jenom kousek vedle ale včera jsem se tu zasekl (jako tradičně) a dopoledne se dospal tak není kam spěchat. A stejně jdu zítra na noční tak v tom nebudu mět aspoň takovej hokej
Květen 30, 200916 r To já mám pelech jenom kousek vedle ale včera jsem se tu zasekl (jako tradičně) a dopoledne se dospal tak není kam spěchat. A stejně jdu zítra na noční tak v tom nebudu mět aspoň takovej hokej no tak ok..a jaký si měl den?taky tam máte takovou zimu???
Květen 30, 200916 r Autor Všude střídavě oblačno. Venku dopoledne pršelo, k večeru vylezl oskar tak bylo super a teď je zataženo a jenom 10°C - no nic moc . A jinak taky nic moc . Jenom na večer bylo líp páč jsem jel do Brna. Upraveno Květen 30, 200916 r od Hrábě Fernétti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.