Květen 30, 200916 r Všude střídavě oblačno. Venku dopoledne pršelo, k večeru vylezl oskar tak bylo super a teď je zataženo a jenom 10°C - no nic moc . A jinak taky nic moc . Jenom na večer bylo líp páč jsem jel do Brna. v Brně byl prý náký ohnostroj,tu psali kluci..
Květen 30, 200916 r Autor v Brně byl prý náký ohnostroj,tu psali kluci.. Jj. Tady se vyhazujou love za takový hovadiny už dýl. http://www.ignisbrunensis.cz/
Květen 30, 200916 r Autor Ne...už asi umřu Ladine.Potřeboval bych masáž! Tak mě napadá že ten týden v lázních byl celkem málo a dal bych si ji taky
Květen 30, 200916 r Tak pojedeme na 3.týdny do Varů ty pojedeš do Varů?ty bláho super,můžem dát srazík
Květen 30, 200916 r Autor Po tom co mám doma jsem si je chtěl nechat napsat už na jaře ale pak jsem jel do těch Teplic nad Bečvou z práce tak uvidím napodzim. Pokud by to bylo celý na křížek tak jedu určitě Srazík -to si piš že ho dáme pokud tam pojedu
Květen 30, 200916 r Autor Mladej byl v Janských Láznich a taky to je super relax! Lázně jsou lázně. Co mě říkají další z hokny co tam jeli tak jsou taky max. spokojeni ale ten týden je málo
Květen 30, 200916 r Autor romane psala jsem ti na skype,víš to? A jakto že mě né !!! - to je hrubý nedostatek
Květen 30, 200916 r čertice: nevím.Nemám tu skype.Zitra a nebo co se děje? Napiš sem klidně. aha..ne nic,jen sem se tam zeptala na tvou sestru,jestli už je jí líp..
Květen 30, 200916 r A jakto že mě né !!! - to je hrubý nedostatek nemám tvůj skype jinak bych ti klidně náký milý slovíčko napsala soukromě
Květen 30, 200916 r Autor Co já bych tam asi mohl mět za jméno Upraveno Květen 30, 200916 r od Hrábě Fernétti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.