Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nespite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A TY ještě žiješ ?!? - a u ledničky předpokládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Všude střídavě oblačno. Venku dopoledne pršelo, k večeru vylezl oskar tak bylo super a teď je zataženo a jenom 10°C - no nic moc . A jinak taky nic moc . Jenom na večer bylo líp páč jsem jel do Brna. v Brně byl prý náký ohnostroj,tu psali kluci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ne...už asi umřu Ladine.Potřeboval bych masáž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nespite? nene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 v Brně byl prý náký ohnostroj,tu psali kluci.. Jj. Tady se vyhazujou love za takový hovadiny už dýl. http://www.ignisbrunensis.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ne...už asi umřu Ladine.Potřeboval bych masáž! Tak mě napadá že ten týden v lázních byl celkem málo a dal bych si ji taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Vezmeš mě s sebou? Já bych ji potřeboval aktuálně ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak pojedeme na 3.týdny do Varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdy tam frčiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak pojedeme na 3.týdny do Varů ty pojedeš do Varů?ty bláho super,můžem dát srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mladej byl v Janských Láznich a taky to je super relax! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Po tom co mám doma jsem si je chtěl nechat napsat už na jaře ale pak jsem jel do těch Teplic nad Bečvou z práce tak uvidím napodzim. Pokud by to bylo celý na křížek tak jedu určitě Srazík -to si piš že ho dáme pokud tam pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 romane psala jsem ti na skype,víš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 čertice: nevím.Nemám tu skype.Zitra a nebo co se děje? Napiš sem klidně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mladej byl v Janských Láznich a taky to je super relax! Lázně jsou lázně. Co mě říkají další z hokny co tam jeli tak jsou taky max. spokojeni ale ten týden je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 romane psala jsem ti na skype,víš to? A jakto že mě né !!! - to je hrubý nedostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 čertice: nevím.Nemám tu skype.Zitra a nebo co se děje? Napiš sem klidně. aha..ne nic,jen sem se tam zeptala na tvou sestru,jestli už je jí líp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dnes jsme ji promlouvali do duše...ale chce to čas...hodně času! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A jakto že mě né !!! - to je hrubý nedostatek nemám tvůj skype jinak bych ti klidně náký milý slovíčko napsala soukromě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Co já bych tam asi mohl mět za jméno Editováno: 30. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co já bych tam asi mohl mět za jméno - hrabe.fernetti vzala sem to jako výzvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A vo tom to přece je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobrou noc hospůdko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak tedy dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.