Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nikde nikdo, tak i já pudu do pelechu. Dobrou hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobré dobré...tak co makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobré dopoledne, kruci, ten vyjetej olej jsem neměl pít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty nespíš ???? Neblbni! Dyt jsem ještě v pyžamu a píšu si se spolužačkou, ale za chvilku se na to vrhnu, přísahám, teda po tom, co trochu uklidim v kuchyni, aby máti neumřela, jak dojede.. No a pak další věcičky Spidi: dobrý ránko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Dobré dopoledne, kruci, ten vyjetej olej jsem neměl pít... Bacardi, Havana a jiný bilý rum z tohoto odvozený? Editováno: 31. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 BRÉ RÁNO VŠEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo,Dádo...Ty se chlape nezměniš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 BRÉ RÁNO VŠEM Ahoj pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Jardo.Dal jsem novou anketku ohledně spani u mě.Dival ses na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jardo zdravííííím Jsem koukal, že nejseš zase tak daleko, tak se určo někdy domluvíme skrz ten golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jsem vstal po vcerejsi noci a asi se me lekli i hosti ted na chodbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo,Dádo...Ty se chlape nezměniš! CoCoCo o vo zase jde, já niííííííííííííííííííííc. Tak kafé už mám v sobě, ted jogurt klasika a už začnu tvořit oběd a pak .. ? Pak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Romane. koukal jsem, dal jsem hlas, Dádo, jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... jelikož já piju zase Bacardi a když sem s tím začal a prohlásil, že se jedná o sjetej motorovej olej tak vím o co jde Co teda bylo za DVD po vzájemné dohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo, jasně akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobře Dady, dedukce, jako ten slavnej detektiv... Vyhrál Kult hákovýho kříže, protože Germánia je zdlouhavá a málo akční a Pád třetí říše má špatnej konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo: Ty vařiš jo? Co bude dobrého k obídku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik seženu, neboj, někde něco bude, ale bohužel to je nejbližší hřiště a to znamená skoro jako kovářova kobyla ...., třeba od podzemních chodeb v Josefově taky nic nemám a bydlím 1km od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří Jj, jágrmajstr je taky poživatelnej, ale tak jedno dvě sklíčka a fertig... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty jo, já vařil včera večeřu, protože Xan byla v práci a mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.