Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobrou noc všem.

• Autor

Nikde nikdo, tak i já pudu do pelechu.

Dobrou hospodo :palec2:

Dobré ránko :p

Dobré dobré...tak co makáš?

Dobré dopoledne, kruci, ten vyjetej olej jsem neměl pít... lol

Ty nespíš ????

Neblbni! Dyt jsem ještě v pyžamu a píšu si se spolužačkou, ale za chvilku se na to vrhnu, přísahám, teda po tom, co trochu uklidim v kuchyni, aby máti neumřela, jak dojede..

No a pak další věcičky :)

Spidi: dobrý ránko.

Dobré dopoledne, kruci, ten vyjetej olej jsem neměl pít... lol

Bacardi, Havana a jiný bilý rum z tohoto odvozený?

Upraveno od dadacek

BRÉ RÁNO VŠEM

Dádo,Dádo...Ty se chlape nezměniš! :smich:

Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju ;)

Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... lol

BRÉ RÁNO VŠEM

Ahoj pane... :palec2:

Ahoj Jardo.Dal jsem novou anketku ohledně spani u mě.Dival ses na to?

Jardo zdravííííím :)

Jsem koukal, že nejseš zase tak daleko, tak se určo někdy domluvíme skrz ten golf :palec:

Jsem vstal po vcerejsi noci a asi se me lekli i hosti ted na chodbe :smich:

Dádo,Dádo...Ty se chlape nezměniš! :smich:

CoCoCo o vo zase jde, já niííííííííííííííííííííc.

Tak kafé už mám v sobě, ted jogurt klasika a už začnu tvořit oběd a pak .. ? Pak nevím lol

Romane. koukal jsem, dal jsem hlas,

Dádo, jasně

Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju ;)

Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... lol

jelikož já piju zase Bacardi a když sem s tím začal a prohlásil, že se jedná o sjetej motorovej olej :smich: tak vím o co jde :palec2:

Co teda bylo za DVD po vzájemné dohodě?

Dádo, jasně

kol5 akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic :( Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? :p Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik :)

hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří

Dobře Dady, dedukce, jako ten slavnej detektiv... ;)

Vyhrál Kult hákovýho kříže, protože Germánia je zdlouhavá a málo akční a Pád třetí říše má špatnej konec.

Dádo: Ty vařiš jo? Co bude dobrého k obídku?

kol5 akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic :( Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? :p Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik :)

seženu, neboj, někde něco bude, ale bohužel to je nejbližší hřiště a to znamená skoro jako kovářova kobyla ...., třeba od podzemních chodeb v Josefově taky nic nemám a bydlím 1km od nich :)

hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří

Jj, jágrmajstr je taky poživatelnej, ale tak jedno dvě sklíčka a fertig... ;)

dobre rano :-)

Ty jo, já vařil včera večeřu, protože Xan byla v práci a mazec... lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.