Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ty nespíš ????

Neblbni! Dyt jsem ještě v pyžamu a píšu si se spolužačkou, ale za chvilku se na to vrhnu, přísahám, teda po tom, co trochu uklidim v kuchyni, aby máti neumřela, jak dojede..

No a pak další věcičky :)

Spidi: dobrý ránko.

Vloženo

Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju ;)

Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... lol

Vloženo
Dádo,Dádo...Ty se chlape nezměniš! :smich:

CoCoCo o vo zase jde, já niííííííííííííííííííííc.

Tak kafé už mám v sobě, ted jogurt klasika a už začnu tvořit oběd a pak .. ? Pak nevím lol

Vloženo
Čao Dady, kua jak jsi to trefil, byla to Havana, jinej tvrdej než bílou Kubu nepiju ;)

Jináč tady byla včera málem bitka, jaký dáme to DVD, ale nakonec jsme se domluvili... lol

jelikož já piju zase Bacardi a když sem s tím začal a prohlásil, že se jedná o sjetej motorovej olej :smich: tak vím o co jde :palec2:

Co teda bylo za DVD po vzájemné dohodě?

Vloženo
Dádo, jasně

kol5 akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic :( Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? :p Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik :)

Vloženo

hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří

Vloženo

Dobře Dady, dedukce, jako ten slavnej detektiv... ;)

Vyhrál Kult hákovýho kříže, protože Germánia je zdlouhavá a málo akční a Pád třetí říše má špatnej konec.

Vloženo
kol5 akorát škoda, na satelitu google není nic jako hřiště patrno, na webu fotky nemaj a na golfovým svazu taky fotky žádný, zajímaly by mě aspon mapky těch hřišť, ale nikde nic :( Nemáš náhodou někde u sebe scorekartu s plánkama? :p Docela bych se i rád mrkl, jak vypadaj, když jich máte tolik :)

seženu, neboj, někde něco bude, ale bohužel to je nejbližší hřiště a to znamená skoro jako kovářova kobyla ...., třeba od podzemních chodeb v Josefově taky nic nemám a bydlím 1km od nich :)

Vloženo
hoši já jsem po tvrdém vždycky na umření, jediný co mi nevadí je jágrmajstr, zrovna včera jsem se o tom bavil s kámošem, že už prd vydržíme, nějak nás začíná pohlcovat stáří

Jj, jágrmajstr je taky poživatelnej, ale tak jedno dvě sklíčka a fertig... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...