Květen 31, 200916 r Jj, jágrmajstr je taky poživatelnej, ale tak jedno dvě sklíčka a fertig... mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky, beru ho k Romanovi na oslavu
Květen 31, 200916 r mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky,beru ho k Romanovi na oslavu Jardo: to sladké piti je v poho ale s tim tvrdym chlastem bych si moc nezahrával... nerad bych pak brnáky vezl autobusem domu...
Květen 31, 200916 r Nazdar Baui, jak se vám vejde pane ? čest Lubo, copak vejde se to v pohode a vede se taky celkem slusne :-) jak u tebe??
Květen 31, 200916 r mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky,beru ho k Romanovi na oslavu ¨ a takovy Jágr s redbulem to je laskomina nevsedni :-)
Květen 31, 200916 r Teda vy tam toho máte Jary.. vidím, že se stavím co nejdřív Je to jak říkáš, taky máme pod Brnem mega podzemí a myslíš, že jsem tam někdy byl? Leda ta u Kapucínů v hrobce.. no a Jihlavský podzemí.. tak to plánuju tak snad už 4roky, že se tam zajedu podívat. Díky moc, nespěchá to, ale abych věděl, jak to + - vypadá aneb na co se ne/těšit. jinak Jagra já zase moc nevyznávám, je to asi pro vás "starší" ale já celkově se k tomu přiznám no.. už nepiju a už vůbec ne, tak jako dřív. Dám si max v dobré společnosti a musím mít náladu, páč vím, jak to dopadá, když náladu nemám a nejspíš proto jsem přestal pít "klasicky" každej Pátek, sobotu a někdy i v týdnu atd.. no to je na mooooooooooooooooc dlouhý vyprávění je tu novej, převychovanej Dáda přátele, vzdejte hold poklonou Spidi: jojo, dedukce mi de, ale logický myšlení nikde ale aspon jsem tě prokouk Romčo já vařím docela dost běžně až pravidelně. Dneska to vidím na něco jako sekaná v překvapení bramborová kaše už je a je mega mnamky
Květen 31, 200916 r Jardo: to sladké piti je v poho ale s tim tvrdym chlastem bych si moc nezahrával... nerad bych pak brnáky vezl autobusem domu... Bacha an to! Ty prasátka ti to vycucnou ani nevíš jak a ještě budeš muset shánět někde po benzinkách v noci přídavek
Květen 31, 200916 r čest Lubo, copak vejde se to v pohode a vede se taky celkem slusne :-) jak u tebe?? No mě se taky zatím všude vešel a též se vede na pohodu...
Květen 31, 200916 r Romčo já jo.. mám jogurt a já chutě dělám většinou dycky mi ně užírá při vaření. Ale občas se stane, že užírám já někomu.. třebas kamarádka mi vařila a prej by mi i pivo nosila.. a já se s ní nebavím.. nejsem já tupec?
Květen 31, 200916 r No mě se taky zatím všude vešel a též se vede na pohodu... tak to jsem rad, ze je i u tebe pohodicka a klidecek
Květen 31, 200916 r baurak: též přeju dobré sakra hodina po vstaní a hotový co? prdlajz.. taky te zdravim :-)
Květen 31, 200916 r Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější
Květen 31, 200916 r Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější No schválně dady, co jsi jim řekl...?
Květen 31, 200916 r Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější to jsi musel jen chvalit, to prece nejde jinak
Květen 31, 200916 r No schválně dady, co jsi jim řekl...? Já jsem vyhlásil tipování, říct to hned ze startu není tak akční
Květen 31, 200916 r neni vubec zac na me si asi zapomel co?? Ne ne, myslím na Tebe s tím Chorvatskem, kudy chodím, ale nemůžu zatím nic kloudnýho vymňouknout...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.