Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 dobre rano :-) Nazdar Baui, jak se vám vejde pane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jj, jágrmajstr je taky poživatelnej, ale tak jedno dvě sklíčka a fertig... mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky, beru ho k Romanovi na oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky,beru ho k Romanovi na oslavu Jardo: to sladké piti je v poho ale s tim tvrdym chlastem bych si moc nezahrával... nerad bych pak brnáky vezl autobusem domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nazdar Baui, jak se vám vejde pane ? čest Lubo, copak vejde se to v pohode a vede se taky celkem slusne :-) jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mám vyzkoušeno, že mi nevadí žádná kombinace tohoto nápoje s jiným alkoholem , teď jsem koukal, že ho mám doma dvě půllitrovky,beru ho k Romanovi na oslavu ¨ a takovy Jágr s redbulem to je laskomina nevsedni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Teda vy tam toho máte Jary.. vidím, že se stavím co nejdřív Je to jak říkáš, taky máme pod Brnem mega podzemí a myslíš, že jsem tam někdy byl? Leda ta u Kapucínů v hrobce.. no a Jihlavský podzemí.. tak to plánuju tak snad už 4roky, že se tam zajedu podívat. Díky moc, nespěchá to, ale abych věděl, jak to + - vypadá aneb na co se ne/těšit. jinak Jagra já zase moc nevyznávám, je to asi pro vás "starší" ale já celkově se k tomu přiznám no.. už nepiju a už vůbec ne, tak jako dřív. Dám si max v dobré společnosti a musím mít náladu, páč vím, jak to dopadá, když náladu nemám a nejspíš proto jsem přestal pít "klasicky" každej Pátek, sobotu a někdy i v týdnu atd.. no to je na mooooooooooooooooc dlouhý vyprávění je tu novej, převychovanej Dáda přátele, vzdejte hold poklonou Spidi: jojo, dedukce mi de, ale logický myšlení nikde ale aspon jsem tě prokouk Romčo já vařím docela dost běžně až pravidelně. Dneska to vidím na něco jako sekaná v překvapení bramborová kaše už je a je mega mnamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jardo: to sladké piti je v poho ale s tim tvrdym chlastem bych si moc nezahrával... nerad bych pak brnáky vezl autobusem domu... Bacha an to! Ty prasátka ti to vycucnou ani nevíš jak a ještě budeš muset shánět někde po benzinkách v noci přídavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dádo: Ty bejku...děláš mi chutě...a to jsem ještě ani nesnidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 baurak: též přeju dobré sakra hodina po vstaní a hotový co? prdlajz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 čest Lubo, copak vejde se to v pohode a vede se taky celkem slusne :-) jak u tebe?? No mě se taky zatím všude vešel a též se vede na pohodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Romčo já jo.. mám jogurt a já chutě dělám většinou dycky mi ně užírá při vaření. Ale občas se stane, že užírám já někomu.. třebas kamarádka mi vařila a prej by mi i pivo nosila.. a já se s ní nebavím.. nejsem já tupec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Spidi: jojo, dedukce mi de, ale logický myšlení nikde ale aspon jsem tě prokouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No mě se taky zatím všude vešel a též se vede na pohodu... tak to jsem rad, ze je i u tebe pohodicka a klidecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 baurak: též přeju dobré sakra hodina po vstaní a hotový co? prdlajz.. taky te zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak to jsem rad, ze je i u tebe pohodicka a klidecek Díky pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 aaaaa, lidičky se nám scházej, píšem píšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 předobědní siesta v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Díky pane... neni vubec zac na me si asi zapomel co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější No schválně dady, co jsi jim řekl...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 předobědní siesta v hospůdce v tomhle pocasi bych dal klidne celodenni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 předobědní siesta v hospůdce zveš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jinak ještě k Jagrovi.. potkal jsem v jednom hypermarketu ochutnávku tohoto alkoholu, slečny mě ukecaly at teda skusím, že je ledově namražený bla bla.. a bystě nevěřili, co jsem jim odvětil potom, co jsem se napil PS: správný tip vyhrává, ještě nevím co třebas ty slečny at je to zajímavější to jsi musel jen chvalit, to prece nejde jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No schválně dady, co jsi jim řekl...? Já jsem vyhlásil tipování, říct to hned ze startu není tak akční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 neni vubec zac na me si asi zapomel co?? Ne ne, myslím na Tebe s tím Chorvatskem, kudy chodím, ale nemůžu zatím nic kloudnýho vymňouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.